Anita Stanojlović donijela je životnu odluku 11. lipnja 2023. kada je pristala na brak s Jovanom Tomić Matoroj izgovorivši sudbonosno “da”. Nažalost, njihov brak nije izdržao test vremena i trenutno su na rubu razvoda.

Matea Car nedavno je otkrila niz dopisivanja koja sugeriraju da je Anita bila nevjerna Matori, što je i glavni razlog zašto je Tomić zatražio razvod. Osim toga, u emisiji “Elita” bilo je slučajeva u kojima je veza između Anite i njezine majke Angeline dovedena u pitanje. Anita i Matora tvrdile su da je njihov odnos s Angelinom bio napet, te da je Angelina čak tražila od svoje kćeri da bira između njezinog malog sina i Matore, jer nije odobravala njihovu ljubav. Međutim, Matora je izjavila da je Angelina podržavala njihovu vezu.
Jovana je, kao i mnogi drugi, smatrala da su je Anita i njena majka prevarile, kako su sugerisali u “Eliti”. Opći je dojam da su oni pritiskali Matoru da kupi stan u srcu Kruševca za smještaj cijele obitelji, iako to nisu namjeravali učiniti.

Anonimni Antin prijatelj iz Kruševca javio se s dodatnim informacijama o Anitinom životu na tom području i prokomentirao aktualnu situaciju o kojoj se šuškalo u regiji.
Ne čudi me što je uvijek ispoljavala takvo ponašanje. U Kruševcu se šuška da je svoju firmu zamijenila za brze i skupe automobile. Njezin brak s Matorom nitko ovdje nikada nije podržavao niti vjerovao. Naime, kruže priče da se dogovorila s majkom kako bi iz Matorina džepa izvukla posljednji novčić. Čak se priča da je Anitina majka govorila da ne može jesti besplatno! To je dosta komična priča, ali moj otac, mudar čovjek, odlučio je da više ne gleda seriju jer je prepoznao s kakvim ljudima ima posla – budalama i prevarantima, primijetila je i dodala:

Bilo je poznato da je njen cilj bio da iskoristi Matoru kako bi kupila luksuzan stan u srcu Kruševca. Njezine su namjere bile osigurati za cijelu svoju obitelj, uključujući sina, majku, pa čak i braću. Takva je pohlepa doista za osudu. Osim toga, načula sam nešto što nisam sigurna smijem li otkriti… Navodno je njezina majka jako zadužena, u razmjerima usporedivim s državnim dugom Grčke – kaže njezina prijateljica.

Oglasi - Advertisement