Pojavile su se tragične vijesti da je linija bojišnice odnijela živote poznatih ukrajinskih glumaca Andreja Pavlenka i Vasilija Kuharskog.

Glumica Darija Orehova na društvenim mrežama podijelila je srceparajuću vijest o smrti njezina supruga Andreja Pavlenka.

Nitko nije izuzet od razornih posljedica rata. Neselektivno nam otima drage članove obitelji i voljene osobe. Nažalost, Andreja nam je uzeo ovaj nemilosrdni sukob. Orehova je na svom profilu na društvenim mrežama izrazila svoju duboku tugu i čežnju za njim.
Iza glumca poznatog po radu u kazalištu i filmu ostalo je dvoje djece.

Teatar Podol, u kojem je igrao, objavio je vijest o smrti Vasilija Kuharskog.

Kazalište je u četvrtak s tugom objavilo da je preminuo Vasili Kuharski, koji se nažalost nije oporavio.
Nakon teškog ranjavanja na fronti u rujnu, Kuharski se našao u bolnici, gdje su medicinski radnici više od dva mjeseca vodili bitku za njegovo preživljavanje.

Glumac je 7. prosinca preminuo tijekom liječničke skrbi u bolnici.

S velikom tugom javljamo da je preminuo Sergej Lisjuk, proslavljeni svjetski prvak u kick-boxingu. Lisjuk je tragično izgubio život na bojištu u Donbasu, gdje je zadobio smrtonosne ozljede. Poznat po svojim brojnim naslovima kao ukrajinski, europski i svjetski prvak, bio je angažiran u borbi u blizini Avdiyivka kada se dogodio incident.

Oglasi - Advertisement