Budući da je dobila najmanje glasova, Tamara Božović napustila je “Elitu.

Prema Darkovim riječima, trenutni postoci glasova za kandidate su sljedeći: Nikola Lakić je skupio 43 posto glasova, Marija Malivuk 32 posto glasova, a Tamara Božović 25 posto glasova. Dodatno, Darko je napomenuo da će Tamara Božović napustiti Elite.
Tamaru je po dolasku u studio dočekao njen otac Đura Nikolić, koji je iznio svoje mišljenje o kćerkinom angažmanu u Eliti.

“Đura je izrazio neizmjeran ponos njezinim postupkom i sposobnošću da pokaže svoj pravi karakter.

Tamaru su po dolasku u studio svladale emocije pri pogledu na svoju obitelj, a na oči su joj krenule suze.

Tamara je izrazila žaljenje što se nije predstavila na najbolji mogući način, a kao razlog svojih nedostataka navela je nedostatak inspirativnog tima. Spomenula je da ima drugačiju perspektivu od Lakića, koji je pružio prijateljsku ruku koja je na kraju više ličila na šamar. Tamara je primijetila da je Lakić bio spreman naštetiti svojim najbližima ako je to značilo postizanje njegovih ciljeva.
Tijekom gostovanja u reality showu Tamara je usput ispričala svoju tegobnu životnu priču.

Tijekom života doživio sam i pozitivne i negativne situacije, s tim da su potonje češće. Često se čini da me život malo cijeni i da sam često neshvaćena, što je bila stalna borba. Međutim, ja sam ojačao kroz svoje pogreške. Jedna od mojih najvećih grešaka je to što prelako opraštam drugima i ne uzvraćam kad treba, jer sam uvijek branio one koji to ne zaslužuju, poput vojske koja me sputavala. Sve što sam položio sam zaradio i stekao, a izgubljeno vrijeme sa moja dva sina je nešto što mi se ne može vratiti. Unatoč tome, zahvalan sam Bogu za sve što je učinio za mene, posebno u trenucima kada me drugi nisu razumjeli. Međutim, ne mogu si oprostiti što sam se pobunila protiv tradicionalnih očekivanja koja se postavljaju pred Romkinje i što nisam mogla živjeti svoj život kako sam htjela. Kroz sve nedaće uspjela sam pronaći ono dobro u svakoj situaciji, a moj jedini pravi prijatelj kroz sve to bio je moj otac, iako on nije bio uz mene kada je trebao biti. Tamara je izrazila te osjećaje.
Vrijeme je ulaganje koje se ne može poništiti, što ga čini najvrjednijim ulaganjem u životu. Moja dva sina su mi oduzeta i nikakvo vrijeme ni trud ne mogu ih vratiti. Unatoč tome što mi je obitelj okrenula leđa, ostao sam ustrajan u svojoj odlučnosti da se borim za pravdu svojih sinova. Umjesto da potražim utočište u naručju drugog muškarca, hrabro sam se suočila s izazovima koji su me čekali. Bio je to težak put, pun prepreka, uključujući i zamke koje je postavila majka mog bivšeg muža. No, izdržala sam i nakon dugih devet i pol godina dobila skrbništvo nad djecom. Iskustvo mi je ostavilo uspomene za cijeli život, uključujući život na ulici, druženje s neugodnim likovima, pa čak i kockanje, ali izašao sam jači i otporniji nego ikad prije. Riječi su to Tamare koja nikada nije gubila nadu u bolje sutra.

Oglasi - Advertisement