Jovana Tomić Matora godinama je stalna sudionica televizijskih realityja. U jednom takvom istupu otvoreno je otkrila novčanu naknadu koju je primala dok je boravila u Bijeloj kući u Šimanovcima.

U šest sezona Zadruge uspio sam skupiti preko pola milijuna kazni. Imao sam i restoran i kafić i, u prosjeku, svaki tjedan trošio 8000 eura na objedovanje i klubove. Nakon incidenta u kojem sam gurnuo Irmu kažnjen sam s 10.000 eura. Matora, koja priznaje da znatnu količinu novca troši na zabavu, otkriva da je na izlaske potrošila šokantnih 60.000 eura. No, unatoč izdašnom trošenju, zanemarila je obnovu kuće u naselju Železnik, na periferiji Beograda.
Matorino vrijeme u Zadruzi rezultiralo je lovačkom ekipom Paparaco koja je snimila rezidenciju obitelji Tomić u Železniku.

Predmetnu kuću prati stara ograda koja je vidljiva s prednje strane. Osim toga, jasno je da je kuća doživjela neke renovacije ili poboljšanja.

Podsjetimo, Matora se nedavno vjenčala s Anitom Stanojlović, s kojom se zabavljala dok je bila u Zadruzi. No, Matora trenutno proživljava izazovno vrijeme u reality showu jer su se pojavile informacije da joj je Anita bila nevjerna.

Jovana Tomić Matora

Osoba bliska Aniti Stanojlović otkrila je da je ona dobila slikovite fotografije snimljene na dan vjenčanja. Osim toga, podijelili su da je gotovo odbila proći kroz sam čin.

Pojedinac koji je pripadao ekskluzivnoj skupini izrazio je želju da ima tetovažu koja podsjeća na kapljicu vode, a koja je služila kao podsjetnik na Mateu. Prepiska koja je postala dostupna javnosti otkriva sve pojedinosti vezane uz prijevaru.

Oglasi - Advertisement