Kćerka proslavljene pjevačice i glumice Snežane Savić, rođena u braku s cijenjenim redateljem Dragoslavom Lazićem, nije naslijedila samo majčinu zadivljujuću ljepotu već i njen urođeni talent za glumu i javni nastup.
Anita Lazić, novinarka i glumica, rođena je 1980. godine. Iako je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti, njezina strast prema filmu nije se mogla zanemariti. Po uzoru na svoje roditelje, odlučila se baviti glumom.

Snežana i njena kćer Anita dijele blisku vezu i skladan odnos. Nevjerojatna sličnost između njih dvoje dokaz je neosporne ljepote koja vlada u njihovoj obitelji. Međutim, njihov odnos nije uvijek bio tako idiličan. Tijekom Anitinih tinejdžerskih godina Snežana je uživala na vrhuncu svoje karijere i slave, što je opteretilo njihovu vezu i pobudilo sumnje u njihovu bliskost.

Anita Lazić
Tijekom gostovanja Anita je izrazila nelagodu majčinom odlukom da se skine pred kamerama. Zbog toga je Anita često izostajala iz škole zbog nevolje koju joj je to uzrokovalo.

Anitini mladenački angažmani u estradi uključivali su značajne uloge u dvije istaknute serije: “Seljaci” i “Zvezdara”. Ipak, na kraju je odlučila poslušati svoj pravi poziv i nastaviti karijeru u novinarstvu.
Vrijedi napomenuti da Dragoslav Lazić, bivši partner Snežane Savić i redateljica koja trenutno ima 86 godina, iz prethodne veze ima kćerku Anitu. Nedavno se saznalo da je Lazić u 76. godini dobio blizance, što je impresivan podvig s obzirom na njegove poodmakle godine.

Bivši suprug Snežane Savić bez sumnje je uplovio u bračnu zajednicu s 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj. S njom je u 76. godini dobio blizance – sina Lazara i kćer Iskru.

Oglasi - Advertisement