Anastasija Ražnatović Gudelj obilježila je 32. rođendan Nemanje Gudelja otkrivanjem zbirke dosad neviđenih fotografija. Poruka koju mu je prenijela bila je i dirljiva i snažna.

“Ljubavi moja, u ovoj radosnoj prigodi tvog rođendana, želim ti izraziti svoju beskrajnu privrženost. Tvoja te žena voli više od svega na ovom svijetu i taj će osjećaj ostati nepromijenjen zauvijek.


Nakon što su proslavili njegov 32. rođendan, Nemanja i Anastasija u vezi su više od godinu dana. Njihova je ljubav učvršćena pred Bogom prije gotovo mjesec dana, netom prije nego što je nogometaš krenuo na američku turneju na kojoj je sudjelovao u tri utakmice. Prva utakmica odigrana je 31. srpnja.

Zbog tekućeg obilježavanja Gospine korizme, koja je započela 14. i traje do 28. kolovoza, crkveno vjenčanje je odgođeno. Međutim, uz saglasnost sveštenika porodice Ražnatović, episkop Stefan, Anastasije i Nemanja odlučili su da se vjenčanje održi prije njegovog odlaska u Ameriku. Vjenčanje je isplanirano na brzinu, ali učinkovito jer je par pozvao samo deset najbližih prijatelja i članova obitelji, tvrdi neotkriveni izvor.

Oglasi - Advertisement