Hulk, poznati brazilski nogometaš, ostavio je izvanrednu ostavštinu u svojoj karijeri, stekavši priznanje za svoj iznimno snažan udarac, koji se naširoko smatra jednim od najjačih u svijetu nogometa.

Unatoč tome, putanja njegova osobnog života nadvija se nad njegovim profesionalnim nastojanjima, predstavljajući potencijalnu prijetnju njihovom značaju.

Istina je da se Hulk upustio u romantičnu vezu sa sestričnom svoje bivše supruge, što je rezultiralo rođenjem njihovog djeteta. Profesionalni nogometaš iz Brazila, Hulk, prvi put je upoznao svoju suprugu Iran dok je igrao u Japanu. Nakon što su se vjenčali, dobili su dva sina po imenu Jan i Tijago. Nažalost, njihov brak je došao kraju 2019. godine, a nedugo nakon toga pojavile su se vijesti o Hulkovoj vezi sa svojom sestričnom Kamilom.

Kamila je u Miamiju dočekala dolazak kćeri Žaje, koja je zbog mjesta rođenja odmah dobila američko državljanstvo.

Kad je Iran otkrila istinu, oglasila se društvenim mrežama kako bi izrazila svoje mišljenje o lažima i izdaji, uspoređujući ih s noževima koji nanose rane i izazivaju unutarnji nemir. Međutim, ona pronalazi utjehu u svojoj vjeri u Boga, doživljavajući ta bolna iskustva kao oblik smrti koji vodi ponovnom rođenju. Svako razočarenje i otkrivanje prijevare postaje prilika za Iran da izađe jači, zahvaljujući snazi ​​koju crpi od Isusa. Izražava zahvalnost Bogu što joj je podario još jedan trenutak oslobođenja.

Hulk je u objavi pojasnio da nije gajio nikakve osjećaje ljubavi prema svojoj supruzi Iran i da mu je ostao vjeran tijekom cijelog braka.

Za vrijeme dok sam bio u braku nisam imao vezu s Kamilom. Kao muškarac, nisam bio zadovoljan svojim brakom iz raznih razloga. Kamila me izdala živeći životom kao da je sama, želeći samo titulu Hulkove žene. Naš brak nije proizašao iz ljubavi ili strasti. Međutim, kad je ostala trudna, ja sam preuzeo odgovornost. Otkako smo započeli našu vezu, pružam podršku njoj i njezinoj obitelji. To je svima poznato.

Nadalje, dao je objašnjenje o podrijetlu njegove veze s Kamilom.

Hulk je samouvjereno izjavio: “Moj izgled nije neprivlačan; naprotiv, to je odraz moje mladolikosti. Kamila, koja je također mlada, i ja uspostavili smo duboku vezu i sudjelovali u značajnim razgovorima kad smo bili sami. Po povratku iz Kine, otvoreno smo izjavili da smo u ljubavnoj vezi. I Kamila i ja imamo čistu savjest i ja sam osobno miran s našom vezom.

Oglasi - Advertisement