Severina je putem raznih društvenih mreža odgovorila na izjavu predsjednika Zorana Milanovića.

Nakon javnog istupa predsjednika Zorana Milanovića povodom presude Vrhovnog suda kojom je ukinut rješenje Županijskog suda o zajedničkom skrbništvu nad djetetom između nje i Milana Popovića, pjevačica Severina izravno mu se obratila.

Gotovo desetljeće ova situacija traje, uzrokujući da je taj mladić vjerojatno već iskusio sijedu kosu. Prošlo je dugih devet godina… Nisam siguran kakav su mu roditelji, ali što je s pravosudnim sustavom? Tko bi trebao snositi odgovornost za ovo? Treba li to pasti na teret predsjednika Vrhovnog suda? Nažalost, čini se da je i na toj poziciji nemoćan utjecati na promjenu… Bile su riječi Milanovića. Severina je odgovorila na svoj Instagram profil i novinarima podijelila snimku njegove izjave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Gospodine predsjedniče, moram vam skrenuti pozornost da ova situacija nije trajala samo 9 godina, nego nevjerojatnih 11 godina. Izražavam zahvalnost što ste prepoznali da fokus ne treba biti na meni, već na mom djetetu. Zaista je obeshrabrujuće svjedočiti manipulaciji sustava više od desetljeća, što je za posljedicu imalo oduzimanje prava na bezbrižno odrastanje i stabilan dom mom djetetu.

U konačnici, cijenim vašu zabrinutost, ali budite uvjereni, on još nije iskusio radost roditeljstva s djetetom sa srebrnim loknama… i uspio je zadržati zdrav razum. Međutim, gospodine predsjedniče, ključno je da shvatite da je vijeće Vrhovnog suda u konačnici vratilo prvotnu presudu.

Severina je, držeći video, razmišljala o daljnjem postupku. “Dakle, kakav je naš plan za dalje? Često se kaže da pravda na kraju pobjeđuje, ali ne bi li bilo bolje da je trijumfirala od samog početka?

Oglasi - Advertisement