Nakon zabrane bivšeg ravnatelja BIA-e Aleksandra Vulina, pjevačici Selmi Bajrama zabranjen je ulazak u Srbiju. Otkako se vratila s beogradske zračne luke, njezine aktivnosti na društvenim mrežama ne prestaju plijeniti pažnju.

Naime, nakon niza provokacija, pa čak i spominjanja Novaka Đokovića, Bajramijeva je iz Bosne krenula put grada u kojem živi oko 200.000 Srba.
Tijekom svog putovanja u Beč, potpuno je uživala i čak je dokumentirala svoje iskustvo podijelivši na Tiktoku video sebe u automobilu.

Na snimanju Selma je pokazala svoj talenat izvodeći popularnu pjesmu Sanje Vučić “Omađijan”.

Među komentarima “Sram vas bilo” i “Sami ste krivi” samo su neki od primjera, uz izjavu da ne može bez Srba, jer je stigla u srpski grad.
Neslužbeno se procjenjuje da u ovoj zemlji živi oko 300.000 osoba srpskog podrijetla, računajući i Srbe koji imaju austrijsko državljanstvo.

S oko 200.000 srpskih stanovnika, od kojih većina živi u glavnom gradu Beču, nije ni čudo što se Beč često naziva trećim najvećim srpskim gradom u svijetu. Beograd i Novi Sad prednjače po veličini, ali je Beč na tijesnom trećem mjestu, gdje se srpski govori češće nego bilo koji drugi jezik, osim njemačkog.

Oglasi - Advertisement