Poznata folk pjevačica Aka Lucas, koju se povezivalo s nekoliko poznatih osoba i sudionika reality showa, otkrila je istinu.

– Ne povezuju me sa ženama, ali me neke žene povezuju s njima bez razloga. Sve sam to čuo, ne želim spominjati imena, ali bilo je situacija u zadnje vrijeme. Evo jedna curica prica i kazu mi: “Napuni kanal, vrati se da ona malo prica”, prica se sa mnom i luda za mnom po Crnoj Gori… Sad slusam, ja moram se braniti – rekao je otac Lucas.
– Nedavno je govorila još jedna žena, neću joj otkriti ime, bila je sa mnom, ali sada mogu javno reći da je dobila novac od ljudi koji su to htjeli iskoristiti protiv mene, pa je dobila neku malu svotu. 500 do 1.000 eura – otkrila je identitet pjevačice, pa dodala i tko je:
– Maka kako se zovu…diskrecija. Kao što sam već rekao, nije to ništa, jednom je prošla pored mene kao obožavateljica i stala da se slika. Sada sam kao neki Don Juan…daleko od toga! Mislite li da s takvim primjerkom možete reći da je netko Don Juan? Muškarci vole biti lažljivci i žele što više žena, ali kako te žene izgledaju? Svi mi volimo da nas žene vole, ali pitanje je čime se hvalimo – dodala je svojedobno pjevačica u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Oglasi - Advertisement