Slobodan Katanić Barbika prvi put je skrenuo pažnju javnosti 2003. godine kada je bio na audiciji za “Zvezde Granda”. Tijekom audicije rekao je da se oduvijek identificirao kao žena, ali da se nikada nije podvrgao nikakvim kirurškim zahvatima kako bi se taj identitet fizički očitovao.

Nakon prve audicije, osoba je nestala iz javnosti. No, 2010. ponovno se pojavio s novim imenom Sanja i sudjelovao na istoj audiciji.

Sanja Katanić svojedobno je za domaće medije otkrila da se na plastičnu kirurgiju odlučila s namjerom da ostvari svoj cilj da postane “prava” žena, uda se i osnuje obitelj.

Roditelji joj nisu pružali nikakvu podršku i, kako kaže, majka se nije toliko bunila, ali s ocem je bilo teže izaći na kraj.

Prema pisanju domaćih medija, Slobodanka, koja se radije zove Sanja, izjavila je da ima i muški spolni organ i maternicu, te da od svoje petnaeste godine ima redoviti menstrualni ciklus.
Iako se suočavala s brojnim izazovima, odslužila je vojni rok, što se pokazalo kao značajan uspjeh. Tuširanje s vršnjakinjama bio je najteži dio njezine službe, jer se uvijek identificirala kao žensko i osjećala se nelagodno u takvom okruženju. Kako je iskreno izjavila, ovo joj je iskustvo bilo neugodno.

Sanja trenutno živi u Čačku i svoju smeđu kosu transformisala je u plavu nijansu.

Sanja Katanić

Oglasi - Advertisement