Osim “Obiteljskog blaga” i “Boljeg života”, “Srećni ljudi” su omiljena serija koja je odoljela zubu vremena. Nacija ga i dalje cijeni, a česte reprize svjedočanstvo su nezasitnog apetita publike za ovim klasičnim domaćim ostvarenjima.

Tijekom godina snimanja “Sretnih ljudi”, Srbija je bila suočena s razdobljem inflacije zbog koje je bilo teško producirati seriju. Niska naknada ponuđena glumcima bila je primarni uzrok što su mnogi od njih napustili popularnu seriju. Jedan od zapaženijih odlazaka bila je Tanja Bošković, poznata i kao slavna Lola.
Odlazak Tanje Bošković iz serije zbog financijskih nesuglasica bio je štetan gubitak za publiku. Teška situacija bila je i za scenarista Sinišu Pavića koji je osjetio njezin odlazak.

Glumica poznata kao Tanja Bošković napustila je seriju zbog manjeg honorara. Kolegi Desimiru Stanojeviću izrazila je zamjerke da će joj inflacija pojesti cijelu zaradu do odlaska na tržnicu. Slično, Dragan Jovanović također je napustio seriju iz istog financijskog razloga. Dragan je kao rješenje preporučio da se njegov lik Luna Šćekić vrati u rodni grad u potrazi za poslom.

Podsjetimo, Tanja Bošković tumačila je lik Lole Golubović u televizijskoj seriji “Sretni ljudi”, ali ju je naknadno zamijenila Zlata Numanagić.

Na Tanjino otkriće da odlazi, uzvratio sam: “Vaša odluka se poštuje i cijeni. Hvala vam na svemu što ste doprinijeli.” Tanjin izlazak bio je značajan korak za “Sretne ljude”, jer je rezultirao odlaskom ključnog člana glumačke postave. Siniša Pavić svojedobno je primijetio kako bi gubitak ključnih glumaca poput Dragana Bjelogrlića i Marka Nikolića, koji su tumačili Gigu, imao na predstavu poput “Bolje život.

Oglasi - Advertisement