Pjevač Aca Lukas iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost, tri puta se ženio i razvodio.

Tijekom Acinog školovanja razvio je romantičnu vezu sa Svetlanom Vuksanović, s kojom se na kraju i oženio. Zajedno su dobili dvoje djece, kćerku Miljanu i sina Lazara. Unatoč sve većoj obitelji, braku Ace i Svetlane ipak je došao kraj. Napomenumo, Ceca i Lukas se u ovom kontekstu više ne spominju.

Lukasov odlazak od prve supruge pripisivao je drugoj supruzi Nataši. Par je dobio sina Andreja. Podatke o Nataši i Goranu Andrejiću, njenom suprugu, Lukas je otkrio u svojoj autobiografiji “Ovo sam ja”. Nataša je boravila u Njemačkoj dok je Lukas još bio u domovini.
Kad sam se zaljubio u Natašu, odmah sam počeo da pakujem svoje stvari i ostavio suprugu Cecu. Međutim, tijekom mog boravka u Americi Natasha je našla drugog partnera. Imao sam priliku pomoći ženi tog čovjeka koja je bolovala od leukemije, a živjeli su u mom stanu u Heidelbergu. Uspjela sam pronaći bolnicu u kojoj se liječila i operirala. Muškarac je prilično markantan, ima i snagu i dobar izgled, a pojavio se čak iu spotu Cece Ražnatović kao klasični vratar. Trenutno su Natasha i on sada u braku jedno s drugim.

Folk pjevač ispričao je sukob s muškarcem koji ga je pokušao uvjeriti da su neke priče izmišljotine. Kada je pjevač otkrio da je već svjestan istine, svoje gađenje prema čovjeku iskazao je pogrdnim izrazom. Pjevač je također spomenuo da je prethodno izliječio ženu tog čovjeka, koja se razboljela, da bi se kasnije od tog muškarca razboljela pjevačeva žena. Osim toga, muškarac je izgubio sve zbog svoje bivše partnerice, a pjevačičin novac iskoristio je za kupnju svoje sadašnje partnerice Natashe. Unatoč tome, pjevačica je priznala da je novac u međuvremenu potrošen.

Nakon prethodna dva braka, Lukas je treći put stupio u brak sa Sonjom Sašić, koja je ranije bila u braku sa Željkom Šašićem. Lukas i Sonja na svijet su poželjeli kćerkicu Viktoriju; međutim, njihovoj je vezi na kraju došao kraj.

Oglasi - Advertisement