Jelena Batos, bivša zadrugarka, odlučila je da se izjasni o okolnostima u kojima su Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović.

Jelena je odbacila svu komunikaciju sa Spasojevićkom i insinuirala da je ona inicirala aferu prije Matorinog gostovanja u realityju.

Dobio sam brojne upite vezane uz spominjanje Ane Spasojević u jučerašnjoj priči, zbog čega sam morao dati objašnjenje. Kako kaže djevojka, čekala je Matein dolazak u Jagodinu kako bi se osobno uvjerila i usporedila njezine tvrdnje, jer je bila skeptična. Međutim, Matea tvrdi da ju je Ana te večeri kontaktirala i tražila sve informacije, obećavši da će joj ime spomenuti sutradan. U tom trenutku Ana je već bila svjesna Mateinog identiteta, a Matea je bila svjesna svojeg izlaganja, jer je dala svoj pristanak. Unatoč tome, Matea negira da je sama išta objavila, pripisujući to drugima. Za vašu informaciju, Jelena je podijelila naše dopisivanje. Odvojite trenutak da ga pregledate.
Da ponovim, ako sam ja o tome znao u srpnju, vrlo je vjerojatno da su i drugi znali. Ti su pojedinci željno iščekivali priliku da iskoriste ove informacije, s nadom da će pridobiti pozornost i gledanost na TikToku kada je Elita počela. Štoviše, neki su se možda čak natjecali za poziv za sudjelovanje u događaju.

Kružilo je kako bi se grupi poznatoj kao “Elita” u bliskoj budućnosti mogla pridružiti Matea Car, osoba koja je sudjelovala u nevjeri s Anitom Stanojlović, koja je dovela do izdaje Jovane Tomić Matore.

Oglasi - Advertisement