Više medijskih izvora izvijestilo je da je Shakira trenutno u procesu stvaranja dokumentarca koji se bavi njezinim životom. Predviđeno je da će u okviru ovog dokumentarca otkriti različite aspekte svog osobnog putovanja, uključujući potpuni prikaz rastanka od Đerara Pikea.

Kako prenosi “Marca”, pjevačicu je snimatelj pratio duže vrijeme, snimajući značajne događaje poput dodjele Latin Grammyja u Sevilli i njezina pojavljivanja na sudu u Barceloni. Šuška se da je kolumbijska senzacija trenutno uključena u produkciju dokumentarca koji će se baviti njezinim iskustvima tijekom 2022. i 2023., ističući izazovne trenutke s kojima se suočila tijekom razdvojenosti od Pikea. Osim toga, film će se dotaknuti i problematike poreza.
Prema novinarki Loreni Vasquez na podcastu Mamarazis, očito je da Shakira trenutno producira sadržaj za pothvat, potencijalno dokumentarac ili reality show predstavljen u dokumentarnom formatu. Podcast je otkrio da je predloženi naslov za ovaj projekt “El engano y yo”, što se može prevesti kao “Prevara i ja.

Iako još nije bilo službene potvrde, nagađa se da bi dokumentarac mogao biti objavljen u drugom dijelu 2024.

Oglasi - Advertisement