Jedna od sudionica glazbenog showa “Zvezde Granda”, Dada Mešaljić, nedavno je progovorila o svom izazovnom putu i tu vijest ponosno podijelila na raznim društvenim mrežama.

Naime, riječ je o majci koja sama odgaja svoje dijete, au razgovoru je otvoreno pričala o svojim iskustvima s roditeljstvom te podijelila svoje osobne strategije za rješavanje izazova.

Svladati sve može biti prilično izazovno, ali ja se dobro držim i ostajem otporan! Zaista mi je nezamislivo zamisliti svoj život bez nje pored sebe. Naša veza je nevjerojatno jaka i nerazdvojni smo. Zapravo, danas sam je doveo sa sobom na snimanje. Već sada nestrpljivo promatra sve što se događa oko nje na setu. Moja kćer je nedvojbeno moje najveće postignuće i ne mogu biti ponosniji. Ovo su iskrene riječi koje je Dada ispričala govoreći o svojoj kćerki u intervjuu za “Grand”.
Ponosno najavljujući svoj nedavni pohod u sferu poslovanja, pohvalila se kako je napravila značajan korak naprijed nakon kontroverze u koju je upleten njezin bivši partner.

Nakon što je skupila zaradu, odlučila je iskoristiti sredstva za osnivanje vlastitog posla. Kako bi podijelila ovu uzbudljivu prekretnicu sa svojim pratiteljima, otišla je na Instagram platformu i ponosno pokazala vijest kroz zadivljujuću fotografiju.

Dada Mešaljić
Sada se više ne oslanjam na alimentaciju kao glavni izvor prihoda. Ključ mog uspjeha leži u mojim nogama. U nedavnom sam postu s ponosom spomenuo da sam ponosni vlasnik tvrtke pod nazivom “Dame” i pozvao druge da zajedno sa mnom proslave ovo postignuće.

Podsjetimo, Dada je tijekom trudnoće otvoreno pričala o nevjeri svog bivšeg supruga.

Oglasi - Advertisement