U ranim jutarnjim satima, dok je svijet još spavao, Nenad Aleksić Ša upustio se u razgovor s Teodorom Balzak, otkrivajući zaplete svoje dosad neotkrivene ljubavne veze s Vanjom Aleksić.

Govoreći kao brat, moram priznati da me Vanja uopće ne brine. Naš susret dogodio se prošle godine kada sam je pokupio, otišli smo u vožnju, posjetili moju kuću i ništa se značajno nije dogodilo. Kasnije te večeri poslao sam joj poruku i sreli smo se kako bismo sudjelovali u TikTok izazovima. Međutim, naša se veza nikada nije produbila. Zbog toga sam pretrpio ogromnu bol. Unutar moga je dosega ostvariti bilo koji romantični interes koji poželim, budući da sam u prošlosti bio u vezi s brojnim ženama. Sada mi je fokus na osnivanju obitelji što je prije moguće. Svjesni ste koliko me zanemarivala tijekom trudnoće, odbijajući moju prisutnost na vjenčanju. Matora može potvrditi moju glupost. Nisam ja taj koji je vozi ili srdačno grli. Ima šifru na svom telefonu, koju uporno odbija podijeliti sa mnom, često se brani kada je netko ispituje o tome”, rekao je Ša prije nego što je nastavio.
Prije nego što sam se vjenčao s njom, njezina je majka dovela u pitanje moju odluku i pitala me razumijem li doista kakva je ona. Zna biti prilično bučna i neuredna. Tijekom cijele svadbe bila je loše raspoložena. Međutim, moram priznati da sam s vremenom razvio naklonost prema njezinom sinu, koji je 25-godišnji mladić i moj je odani obožavatelj. Čini se da je potpuno fiksirana na ovaj lik. Ša je podijelio ovu zabavnu anegdotu.

Na opće iznenađenje, Ianče, Ša i Vanja odlučili su se vjenčati samo nakon dva mjeseca veze. Nažalost, njihov je brak bio kratkog vijeka jer se reper suočio s lošom srećom, što je dovelo do brzog prekida. Unatoč prvotnoj izjavi po ulasku u “Elitu” da će neumorno raditi na rješavanju njihovih problema i iskazivanju ljubavi, ubrzo se zaljubio u znatno mlađu pjevačicu Mionu. Zbog toga je pokrenuo brakorazvodnu parnicu i krenuo na novo romantično putovanje.

Oglasi - Advertisement