Na svom TikTok računu, osobna trenerica Hejdi Aragon jednom je objavila video iz teretane na kojem je snimljena uznemirujuća slika starijeg muškarca fiksiranog na nju dok je vježbala.

Objavljen 2021., taj je video postao viralan i nastavlja osvajati publiku, privlačeći pozornost čak i danas.
U videu koji je prikupio više od 17 milijuna pregleda, žena prepričava svoje uznemirujuće iskustvo u teretani. Opisuje uznemirujući susret sa starijim muškarcem koji je neprestano zuri u nju, a o čemu svjedoči i snimka na kojoj se na nju fiksira muškarac u zelenoj majici kratkih rukava. Osjećajući se krajnje nelagodno, povjerila se svom suprugu i izrazila zabrinutost zbog upornog promatrača. Kao odgovor, njezin je suprug stao uz nju i pružio joj podršku.

Hejdi Aragon

Odlučila je prestati s tjelesnom aktivnošću i umjesto toga fiksirati pogled na njega, nadajući se da će to spriječiti njegovo ponašanje. Uočivši da je razumio njezinu poruku, nastavila je s obukom i, neposredno prije završetka, donijela je dodatnu odluku da ga pažljivo promatra. Sadržaj njihovog razgovora nije zabilježen na snimci, ali Heidi je podijelila svoju priču o tome kako mu je skrenula pozornost na nelagodu koju je doživjela dok je vježbala u tom određenom dijelu dvorane dok je zurila u nju.

Nakon njegovih neprimjerenih postupaka, stariji gospodin je nastavio pobijati bilo kakvu krivnju i inzistirao na tome da je samo “promatrao svoju okolinu”.
Hejdi se u videu prepričao trenutak kada mu je otkrila da je snimala svoje treninge i da ga je snimila videom. Čim je postao svjestan te činjenice, zašutio je, što je otkrila u videu pod naslovom “Ne pokušavaj negirati svoje postupke kada imam dokaze.

S više od 17,3 milijuna pregleda na TikToku, ovaj njezin video privukao je značajnu pozornost. Među brojnim komentarima, nekolicina je izrazila podršku Hejdi, pohvalivši je što se hrabro nametnula.
Korisnici ove mreže izrazili su uvjerenje da bi trebalo biti uobičajeno javno se obračunavati s pojedincima koji pokazuju neuredne navike. Također su primijetili da intenzitet nečijeg pogleda prema drugoj osobi može biti toliko neodoljiv da promatračima, poput mene, postane neugodno.

Oglasi - Advertisement