Glumac koji je osvojio mnoga srca ulogom u seriji “Igra prijestolja” podijelio je srceparajuću vijest o preranom rođenju i smrti svoje kćeri.

Preminulo je drugo dijete poznatog islandskog sportaša i glumca Haftora Julijusa Bjernsona i njegove supruge Kelsey Henson.

Osoba koja je najpoznatija po ulozi Gregora Cleganea, također poznatog kao “Planina”, u televizijskoj seriji “Igra prijestolja”, i njihov partner nedavno su na svom Instagram profilu otkrili da je njihovo dijete rođeno u 22. tjednu rođenja. trudnoću i, nažalost, nije uspjela preživjeti.

Kada su podijelili vijest o novorođenoj kćeri, odlučili su joj dati ime Grace Morgan Haftorsdottir. Ovo ime se pridržava islandske tradicije dodavanja imena oca i sufiksa “-dóttir” imenu ženskog djeteta.

Par je izrazio svoju duboku tugu najavljujući dolazak svoje kćeri Grace Morgan Haftorsdottir, rođene 8. studenog nakon 21 i pol tjedna trudnoće. Nažalost, njihova je radost bila kratka jer su primijetili značajno smanjenje pokreta fetusa. Nakon istrage, obaviješteni su da je srce njihove kćeri prestalo kucati, što ih je shrvalo.

Haftor i Kelsi izjavili su da je dubina njihovih emocija neopisiva nakon gubitka, kao što je nemoguće u potpunosti izraziti njihovu radost što su imali priliku provoditi vrijeme sa svojom kćeri. Svoje dijete opisali su kao nevjerojatno lijepo, s nježnim plavim trepavicama i obrvama i blagim osmijehom koji kao da odražava oba njezina roditelja. Ljubav koju gaje prema kćeri je sveobuhvatna i ogromna.

Iako njihova ljubav prema Grace traje, oni priznaju da su njihove težnje i želje ogoljene.

Oglasi - Advertisement