Pjevačica Stoja Novaković trenutno se potpuno povukla iz javnog života i svoje nastupe ograničila je samo na privatne događaje.

Na svadbenom nastupu rasplakala se do suza kada je shvatila kolika je popularnost njene pjesme Nešto mi gobi na društvenim mrežama. Ovo posebno vjenčanje poslužilo je kao dirljiv podsjetnik na doseg i utjecaj pjesme.

Nakon svečanog događaja, na raznim platformama društvenih mreža pojavio se video koji bilježi ushićenje prisutnih nakon što su svjedočili nastupu tradicionalnog pjevača. Njihova je radost bila opipljiva i zarazna, šireći se kroz gomilu.

Video pogledajte na linku ispod:

siza iz crne gore 🇵🇸 on X: “maestralno https://t.co/57hSeZxuSI” / X (twitter.com)

Nakon što je održala svoj nastup na vrhu top ljestvica, prisutni su eruptirali u zbor skandiranja i pjevanja u glas sa Stojom. Gomila ju je nastavila kititi nizom novčanica u rasponu od 50 do 200 eura.

Čim je došao taj trenutak, Stoja je bila shrvana emocijama i počela je plakati. Unatoč suzama, nastavila je pjevati, koristeći rupčić da obriše oči između stihova.

Stoja se na kraju odlučila za miran život daleko od urbane vreve. Takav način života otkrila je na obiteljskom imanju u Perlezu, mjestu nedaleko od Zrenjanina.

Oglasi - Advertisement