Zagreb je već nekoliko noći zaredom “vruć”, jer je Aleksandra Prijović uspela da uradi nešto što niko do sada nije uradio, a to je da bude puna četiri večeri zaredom Arena, koju je čekala još jedno veče. Atmosfera je neverovatna i svaki koncert Priya u goste poziva najpoznatije srpske zvezde.

Prve večeri glavne vokale preuzeli su Željko Samardžić i Ako Pejović, zatim Milica Todorović i Bojan Leksington, a pevala je i Tia Terović. Četvrte večeri na bini su joj se pridružile Jelena Rozga, Lepa Brena i Nataša Bekvalac. Nastala je halabuka dok je Aleksandra Prijović pevala “Hajde da se zaljubimo” sa Rozgom, a onda je, na oduševljenje svih, Lepa Brena izašla na binu u velikom šeširu i odelu i u pravom diva stilu poludela publiku!

Zatim, još jedno iznenađenje. Nataša je još jednom opravdala svoj nadimak Barbi pojavivši se na bini u dugoj bijeloj bundi. Izvela je svoju hit pesmu “Nikotin”, a Aleksandra je obukla crnu minicu, top i kožnu jaknu koju je uparila sa čizmama preko kolena. Zvezdi večeri se očigledno svidela pesma, a Nata ju je potom ganuto zagrlila.

“Jedna od najiskrenijih duša koje poznajem. Jedna od najlepših žena na setradu”, počela je Aleksandra da priča o Nati.

„Recite muškarcima o ovome!“, našalila se Nataša i nasmejala sve. “Moram da kažem da mi jedna od retkih ljudi koje poznajem uvek želi sve najbolje i uvek je srećna zbog mog uspeha kao i ja zbog njenog! Hvala ti, ljubavi moja”, kaže Prija da je Nataša prisutna. Pogledajte kako izgleda ovaj uzbudljivi trenutak:

Potom je Bekvaletsva skinula bundu, obukla elegantnu belu haljinu i otpevala „Ponovo“ i „Original“, a publika je pevala uz nju.

Oglasi - Advertisement