– Ko te više nervira, Ivan, Jelena ili Beka?

– Ovdje nije bilo nikoga, ali te noći, kada ste psa uporedili sa mojim djetetom, nisam imao animozitet ni prema kome. Jučer sam mazio Beku ali mi je Ivan to oduzeo i počeo da me psuje, a Željko mi je rekao da je Ivan više mazio Beku nego njega. Ne očekujem ništa, ne želim ništa, ali im želim sve najbolje. – kaže Mirjana

– Miljana ne zna da stalno menja svoje stavove i mišljenja. Te noći pevala je sat vremena, uz provokaciju trogodišnjaka, što je Mirjanin stil. Ako niko ne primeti, to je to, ali nemojte toliko da pevate – dodaje Jelena.

– Neću da menjam raspoloženje, znam da Mića ne voli životinjsku dlaku, ali Miljana nema veze sa mnom, Zola me je spasio i hvala mu na tome. Beba može da uživa sa Teodorom sada kada je sa Zolom, ali brinem se da će poludeti kada vidi koliko smo srećni Jelena i ja.

Sljedeće je bilo pitanje za Anitu:

– Da li ceniš ono što je Mika uradio i što je on jedini bio dobar prema tebi?

– Ne mislim da je Mika jedini, ali on me je vratio u normalu. Bilo bi bolje da ste je slušali prošle godine. Sa Matom sigurno neću – rekla je Anita.

– Ima priča u kojoj joj je Mika rekla da je pratila svoje srce, a onda je priznala da sam ispao budala i da je sve što je uradila bilo sa svrhom. Rekla mi je da ima cilj, ti si mi to rekao u lice i sad se kaje što je sa mnom, ja se ne kajem – rekao je Matola.

– Nisam rekla ništa, rekla sam Darku šta me muči i zahvalila se Miki – dodala je Anita.

– Bio sam protiv toga, napravila je problem za koji je mislila da je rešenje za sve, ali kada je shvatila, odlučila je da se vrati na pravi put. Anita je osoba bez strategije, ne zna gdje da udari. Za mene je to bio savršen odnos sa Anđelom. – kaže Mica

– Ako Anita dozvoli sebi da radi šta Anđelo želi, onda znate o kakvoj je osobi riječ, ali opet mu nije jasno da li ne želim ništa da preciziram – rekao je Maynooth.

Oglasi - Advertisement