Očekivano ponovno pojavljivanje Rafaela Nadala na teniskom terenu postupno se bliži.

U iščekivanju nadolazeće sezone, Španjolac ima rigorozne treninge. Nakon godinu dana pauze, oni bi se trebali natjecati na turniru u Brisbaneu, a pripreme za njihov dugo očekivani povratak su uveliko u tijeku.

Posebnu pozornost izazvao je detalj na Nadalovoj ruci koji je uhvaćen u brojnim videima s treninga koji se dijele na društvenim mrežama.

Mnogi su primijetili da se Nadal kiti satom s najpretjeranijom cijenom ikada viđenom u kraljevstvu tenisa.

Ovaj nevjerojatni sat pomno je izrađen sat renomiranog luksuznog brenda “Richard Mille”, procijenjen na nevjerojatnih 2,3 milijuna dolara!

Stvoren posebno za španjolskog tenisača, luksuzni sat “RM 27-04 Tourbillon Rafael Nadal” ima težinu od samo 30 grama, što ga čini gotovo neprimjetnim na njegovom zapešću. Tolika je njegova udobnost da je Nadal odlučuje zadržati čak i tijekom rigoroznih treninga.

“Kad smo tek počeli, postojalo je razdoblje privikavanja u kojem smo morali blisko surađivati ​​kako bismo prilagodili sat kako bi odgovarao mom zapešću. Međutim, sada se neprimjetno stopio s mojom kožom, do točke u kojoj imam osjećaj kao da sam Ne nosim baš ništa,” jednom je otkrio Nadal.

Oglasi - Advertisement