Reper Vuk Mob nedavno je uplovio u ljubavnu vezu s poznatom pjevačicom Tijanom Milentijević, koja je poznata kao “supruga sultana”. Nagađanja o mogućem prekidu potaknula su potez Vuka Moba na popularnoj platformi društvenih mreža Instagram.

Svaki dan, reper je dosljedno dijelio sadržaj koji prikazuje njegovu novoizabranu partnericu, ne trudeći se prikriti njihovo javno iskazivanje ljubavi i njihovu neporecivu ljubavnu priču.

Pjevačica je bez imalo ustručavanja otvoreno podijelila videa i slike na kojima je reper, hrabro izražavajući svoju ljubav i želju da njihova veza potraje.

Ova godina mi je uistinu bila izuzetna, ponajviše zbog mog odnosa s Vukom. Iako je u moj život došao pred kraj, u svaki je trenutak unio neizmjernu radost i ljepotu. Naše zajedničko putovanje bilo je apsolutno prekrasno i ne mogu biti sretniji. Početak naše veze bio je pomalo nekonvencionalan, jer smo se povezali preko Instagrama prije nego što smo se konačno uživo upoznali. Od trenutka kad smo se ugledali, znali smo da među nama postoji nešto posebno i brzo smo se odlučili posvetiti vezi. Ispunjena sam neizmjernom srećom i ljubavlju.
Među obožavateljima su se pojavila nagađanja o prekidu romantične veze između pjevačice i repera, koja su se zahuktala njegovom odlukom da sa svog profila na društvenim mrežama ukloni sve slike na kojima je ona.

Oglasi - Advertisement