U Srbiji postoji par koji savršeno utjelovljuje staru poslovicu: “Stvoreni su jedno za drugo.” Njihov nevjerojatan put od prvog susreta do produbljivanja veze, zaljubljivanja i konačnog sklapanja braka nije ništa drugo nego nevjerojatno. Ono što njihovu priču čini još značajnijom je nevjerojatni katalizator koji ih je spojio – zajednička strast prema rabljenim automobilima.

Nastanak naše ljubavne priče može se pratiti unatrag do svijeta automobila. Sve je počelo kada sam donio odluku da se oprostim od svog Forda i kupim svoj ultimativni automobil iz snova, BMW E46. Sudbina je htjela da slučajno naletim na oglas jednog gospodina koji je htio zamijeniti svoj BMW za manje vozilo. Zaintrigiran, nisam gubio vrijeme da mu se obratim i, na moje oduševljenje, brzo smo postigli dogovor. Nisam ni slutila da tog 1. svibnja bogatog događajima, dok sam krenula na put iz Prijepolja u Kraljevo kako bih pregledala automobil i potencijalno sklopila ugovor, neću sresti samo auto svojih snova, već i muškarca koji će postati ljubav mog života. Ovu očaravajuću ljubavnu priču djevojka je lijepo zabilježila na svom TikTok profilu.

Nakon toga Željko, osoba s kojom je djevojka iz Prijepolja zamijenila vozila, izrazio je želju za održavanjem kontakta.
Nakon što je zamijenila vozila, kući se vratila u BMW-u. Kasnije te večeri, gospodin se raspitivao o mom dolasku i pitao koliko sam zadovoljan automobilom. Kako je vrijeme prolazilo, nastavili smo razmjenjivati ​​poruke iz dana u dan, a nakon pet mjeseci nalazimo se u sretnom braku – još zadovoljniji nego prije, zaključila je na kraju svoje priče.

Odgovor na njihovu objavu bio je trenutačan i neodoljiv, zbog čega je postao viralan na raznim platformama društvenih medija. Uzbuđenje oko njihove ljubavne priče i puta prema braku dijelili su gotovo svi.

Komentari kao što su “ubiti dvije muhe jednim udarcem”, “rabljeni automobili nadmašuju Tinder” i “ostavimo šale po strani, donosi mi neizmjernu radost svjedočiti slučajnom spoju dvoje ljudi koji su nepobitno stvoreni jedno za drugo” mogu se pronaći ispod video. TikTok objave para nedvosmisleno otkrivaju njihovu duboku zahvalnost za ljubav, zajedničke trenutke i ljepotu života. Da sam doživio sličnu sudbinu, to bi nedvojbeno bila izvanredna i srcedirljiva priča.

Oglasi - Advertisement