Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je zajedno sa još jednom osobom donirao milion dinara Nikoli Stojkoviću, vlasniku Skloništa za životinje Srbobran, da vrati 1.762.514,93 dinara neplaćenog poreza, što je iznenadilo njegovog najboljeg druga, pa šta je sa Igorovo vjenčanje!

Tokom venčanja poklonio mu je automobil vredan 50.000 evra. Bogdan je rekao da je svom prijatelju odlučio da kupi auto jer je on uvek bio tu za njega i to je bio način da mu se zahvali.

Bogdan je Igora odveo u salon automobila i ispričao priču o tome kako odabrati “giveaway” automobil koji bi poklonio svojim pratiocima. Na dan venčanja dobio je na poklon skupoceni automobil BMW, a Bogdanovi prijatelji ostali su bez teksta nakon iznenađenja.

“Bože, šokiran sam!”, iznenađeno je rekao Igor, dok je Bogdan dodao: “Hvala ti na svemu, hvala što si uz mene. Ovo je za tebe, volim te brate! Želim da ‘otpakuješ’ ovo tvoje svadbeni auto – imaš sjedište, imaš naljepnice koje treba skinuti, pa da vidimo kako će izgledati.”

“Novi pripravnik. Dobro ti je, možeš da ga voziš zdravo i srećno, a možeš i bebu da staviš na zadnje sedište”, rekao je Baca.

Oglasi - Advertisement