Ivana Banfić, renomirana pop pjevačica devedesetih godina prošlog stoljeća, stekla je golemu popularnost. No, donijela je iznenadnu i neočekivanu odluku povući se iz javnog života i stvoriti novi za sebe.

Nakon burne povijesti Ivana se odlučila povući na selo gdje je od tada otkrila osjećaj spokoja. U tom okruženju uživa u ljepoti prirode i društvu životinja.

Tijekom određenog razdoblja svog postojanja borila se s ovisnošću o alkoholu, što ju je navelo da potraži pomoć od profesionalnog izvora.

Ivana Banfić

Nakon raskida dvanaestogodišnjeg braka s Robertom Magićem, koji joj je bio i menadžer, Ivana se za utjehu okrenula konzumiranju alkohola. Međutim, ubrzo je shvatila da je ta navika štetna za njezinu dobrobit te je nakon toga 2005. godine počela odlaziti na kliniku kako bi tražila liječenje.

Ivana Banfić
Osim liječničke pomoći, Ivana je utjehu pronašla u Indiji gdje je sanirala ozljede. Prethodno je ispričala ovo putovanje samoizlječenja.

Dok je razgovarala o svom hitu “Godina”, pjevačica se osvrnula na svoj osobni rast do kojeg je došlo tijekom putovanja Indijom. Objasnila je da je zemlja imala dubok utjecaj na nju, jer joj je slomila ego i ponizila je u odnosu na njezin prijašnji stav. Kroz svoje iskustvo u Indiji došla je do spoznaje da nije poseban ili privilegiran pojedinac, već samo obična osoba.

Oglasi - Advertisement