Policija u Las Vegasu reagirala je na dojavu o pucnjavi na Sveučilištu Nevada (UNLV) u blizini Beam Halla. Vlasti su odmah podijelile ovu informaciju na platformi X.

Prema nadležnima na X-u, čini se da postoji sve veći broj pojedinaca pogođenih ovom situacijom. Savjetuje se da se držite podalje od blizine i budite uvjereni da će daljnji detalji biti dostupni u bliskoj budućnosti.

Sveučilište je objavilo hitnu online obavijest u 11:54 po lokalnom vremenu, u kojoj stoji da sveučilišna policija aktivno rješava incident pucnjave na BEH. Kao odgovor, pojedincima je savjetovano da se odmah evakuiraju na sigurnu lokaciju i slijede protokol “BJEŽI-SKRIJ-BORI SE”.

Prema izvješćima lokalnih medija, napadač je trenutačno uključen u aktivnosti u blizini.

Nakon toga, sveučilište je objavilo na X da se policija šalje da riješi “dalje slučajeve pucnjave u Studentskom zboru” i pozvalo pojedince da napuste blizinu. Tajnica zaposlena na sveučilišnoj medicinskoj školi obavijestila je CNN da su i oni dobili upute za evakuaciju.

Sveučilište Nevada u Las Vegasu (UNLV) nalazi se u neposrednoj blizini mjesta gdje se dogodila tragična masovna pucnjava 2017. tijekom glazbenog festivala Route 91 Harvest. Ovaj razorni incident rezultirao je gubitkom najmanje 58 života i ostavio stotine ranjenih osoba.

Oglasi - Advertisement