Aleksandra Prijović, glazbena senzacija u nastajanju, svojim je naelektriziranim nastupima izazvala veliku buku tijekom serije od četiri koncerta održana u Areni Zagreb.

Unatoč niskim temperaturama, njezini vjerni obožavatelji izborili su se s hladnoćom i doživjeli uzbudljivo iskustvo, željno iščekujući led ispred Arene.

Nakon koncerta Hrvati i Hrvatice izašli su na klizalište, a ovaj nezaboravni trenutak zabilježili su na društvenim mrežama.

@annadervisevic

⚠️⚠️⚠️

♬ Klizav Pod – Aleksandra Prijovic

Podsjetimo, Aleksandra Prijović, poznata pjevačica, krenula je na svoju koncertnu turneju “Od istoka do zapada”, a nedavno je završila svoj četvrti uzastopni nastup u Hrvatskoj. Događaj se održao u Areni Zagreb, a na rasporedu je bilo ukupno pet nastupa.

Prisutnima je priređena nezaboravna večer koju je dirigirala Aleksandra, a zauzvrat su iskazali svoju zahvalnost.

Publika je cijelu večer skladno pjevala s njom, iskazujući joj nepokolebljivu podršku. Kako se koncert bližio kraju, nekoliko minuta su eruptirale u refren “Prijo, mi te volimo”, što je kod pjevača izazvalo silne emocije. Ne mogavši ​​zadržati suze, podlegla je snažnom trenutku.

“Moram li liti suze svake večeri?” – upitala je Aleksandra i izazvala ovacije publike.

Tijekom ovog koncerta Aleksandra je imala nekoliko neočekivanih posjetitelja, uključujući Sašu Matića, Lepu Brenu, Jelenu Rozgu i Natašu Bekvalac, koji su joj se svi pridružili na pozornici za nevjerojatan nastup.

Prijović je tijekom nastupa s obožavateljima podijelila kako je imala priliku pjevati uz Matića dok je bila u sedmom mjesecu trudnoće. Ovu glazbenu suradnju doživio je i njezin sin Aleksandar, koji je ovom prilikom bio prisutan s majkom.

Trenutak koji je izazvao oduševljenje bio je kada se mladi Aleksandar probio do pozornice i svojoj majci poklonio plišanog medvjedića, što je pjevačicu umalo rasplakalo.

U komentarima ispod pjevačičine fotografije nizali su se komentari koji su pogodili sve i razveselili sve: “Tko tvrdi da se Jugoslavija raspala?

Alternativno, objedinite sve informacije sa sinoćnjeg koncerta u jedan tekst radi lakšeg snalaženja.

Oglasi - Advertisement