Pjevačica Marija Šerifović na svom Instagram profilu objavila je sliku tek rođene bebe.

Uz fotografiju je napisala i iskrenu posvetu koja je duboko dirnula njezine pratitelje, kolege i prijatelje.

Dolazak ljubavi uljepšao je naše živote. Blistava zvijezda obasjala je nebo, označivši rođenje Maria, najdragocjenijeg dara. Neka te život vodi na najčarobnijim putovanjima, moj dragi sine, zaštićen od tuge i negativnosti nepokolebljivim zagrljajem moje ljubavi. Zahvalnost preplavljuje sve one koji nas obasipaju ljubavlju i neka svaki izraz ljubavi bude miran i utješan dok dopire do njega. Za svakoga od vas nosim bezgraničnu ljubav u srcu. M&M, Marija Šerifović, izrazila je ove osjećaje na Instagramu, popraćena srdačnom slikom svoje bebe koja mirno spava.

Marija Šerifović

Važno je podsjetiti da je početkom prosinca surogat majka na svijet donijela dječaka Maria kojeg je odabrala ponosna majka.

Marija Šerifović održala je maksimalnu povjerljivost u vezi s dolaskom svog djeteta, a detalje je otkrila samo užem krugu. U odabiru imena pjevačica se odlučila za Mario, privučena njegovom dubokom simbolikom. Potječe od latinske riječi “mare”, što znači more, i “marem”, koja označava muškarca ili vođu kućanstva.

Nadalje, u određenim se prilikama ime Marija smatra temeljnim elementom iz kojeg potječe ime Mario.

Tijekom televizijskog programa izrazila je čežnju da ima dijete.

Razgovaranje o pitanjima intimnosti, osobito u trenutnim okolnostima i kontekstu, delikatna je tema. Moj stav po ovom pitanju ostaje nepromijenjen i željno iščekujem nadolazeći trenutak. Što se tiče bilo čega vezanog uz dijete, to shvaćam vrlo ozbiljno i ne tretiram ga olako. Dolazak Šerifovića juniora bit će pažljivo isplaniran i dogodit će se kada budem u potpunosti spreman posvetiti im se suštinom svog života. Iako sam upoznat s odabranim imenom, ne mogu ga u ovom trenutku otkriti, što je Marija Šerifović izjavila prije godinu i pol.

Nadalje, tijekom njezine nedavne Instagram proslave dva desetljeća od izlaska njezina debitantskog albuma, pronicljivi pratitelji koji posjeduju sposobnost razaznavanja skrivenih značenja možda su otkrili suptilan nagovještaj nečega što se sprema. To je postalo vidljivo kada je još jednom spomenula “Šerifovića juniora”.

Maria je izrazila sljedeće:

Duboko sam zahvalan na vašoj nepokolebljivoj podršci i prisutnosti u različitim fazama mog života – glazbenoj, umjetničkoj, osobnoj i psihološkoj. Hvala ti što stojiš uz mene i starimo zajedno. Putovanje je već počelo, polako ali sigurno. Postoje dva značajna trenutka u našim životima: kada se rodimo i kada otkrijemo svoju svrhu. Do dolaska Šerifovića juniora, ti si moj razlog postojanja. Želim izraziti svoju iskrenu zahvalnost što sam izvanredan i što sam najnevjerojatnija publika. Hvala vam što ste me prihvatili onakvu kakva jesam. Moja bitka nije bila laka, jer je izazov biti drugačiji. Tvoje mi razumijevanje znači cijeli svijet. Obećavam da ću sljedećih 20 godina učiniti jednako ugodnim kao ovih prvih 20. S druge strane, oduševljen sam što mogu objaviti da je moj novi album završen i da će biti objavljen u prvom tjednu listopada. Bez vas Marija Šerifović ne bi postojala. Ove je riječi Marija podijelila u srdačnom videu na Instagramu.
U prethodnom gostovanju u televizijskoj emisiji “Zvezde Granda Specijal” prije četiri godine jasno je dala do znanja da je želja da osnuje obitelj razlog odluke da se povuče iz uloge članice žirija.

Odlaskom iz “Zvezda Granda” moj fokus će se prebaciti na majčinstvo. Najveća mi je želja da se cijelim srcem posvetim ovom novom poglavlju, osiguravajući da moje dijete dobije brigu i pažnju koju zaslužuje bez oslanjanja na baku i djeda za pomoć. Važno je napomenuti da nikada nisam nagovijestila mogućnost povjeravanja trudnoće surogat majci.

Izražavajući neslaganje s predviđanjem astrologa, Marija je prije nekoliko godina primijetila kako se nada da nisu bili u pravu. Dok su joj predviđali blizance, Marija je izjavila da je zadovoljna samo s jednim djetetom.

Oglasi - Advertisement