Marija Šerifović je uz pomoć surogat majke dočekala svoju novorođenu bebu. Porod je održan u Los Angelesu, gdje poznata pop zvijezda trenutno boravi. U bliskoj budućnosti Šerifović planira vratiti sina Marija u Srbiju.

Marija je uz majku Vericu zaslužna za dobrobit sina kojeg je od milja nazvala Mario. Prisutnost djeteta bila je konstanta u njenom životu, a zajedno će živjeti u gradu Beogradu.
Marija Šerifović prije dvije godine donijela je odluku o poboljšanju životnih uvjeta, odlučivši se za raskošniju rezidenciju u Beogradu koja se može pohvaliti lokacijom na samoj obali. Ovaj novi stan, koji se nalazi u kvartu na Novom Beogradu, ne samo da je značajno veći, već je i luksuzniji od njenog prethodnog stana. Čini se da je Marija predosjećala osnivanje obitelji jer je upravo odabrala prostornu nekretninu s tri spavaće sobe i dvije kupaonice.

Marijin stan odiše prevladavajućom sivom bojom, ukrašen ukusnim minimalističkim uređenjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Unatoč njezinom nastojanju da zadrži privatnost, obožavatelji su se preko njezinog Instagram profila mogli uvjeriti u raskošan život u kojem uživa jedina srpska pobjednica Eurosonga.

Marija Šerifović posljednjih se mjeseci zajedno s majkom Vericom posvetila transformaciji svog životnog prostora pripremajući se za dolazak djeteta. Početkom studenog podijelila je video u kojem je prikazala svoje razne aktivnosti u kući, a sada je vidljivo da joj je fokus bio na stvaranju ugodne dječje sobe, osiguravajući da sve bude savršeno spremno za dolazak njenog sina.

Oglasi - Advertisement