Era Ojdani je tijekom razgovora otkrio vrlo povjerljivu temu vezanu uz emisiju, priznavši da je često bio mamac za ljubavne prijevare među svojim kolegama.

Dok sam radila u baru, pružala sam podršku svojim kolegicama koje su se upustile u nevjeru u braku. Povjeravali bi mi tračeve, a ja sam njihovo povjerenje održavao čuvajući njihove tajne. Naš prijateljski odnos omogućio im je da me vide kao pouzdanu osobu od povjerenja. Osobno, ne osuđujem njihove postupke; nije me briga ako odluče prevariti svoje supružnike. Važno je napomenuti da ja nisam prijatelj s tim pojedincima, nego s pjevačima. Era je otvoreno priznao da želi razgovarati o tuđim nevjerama, ali je jasno dao do znanja da nikada nikome neće otkriti njihov identitet.
Tijekom svog vremena na pozornici imao sam sreću gajiti dugotrajna prijateljstva. Ti su odnosi ostali slobodni od sukoba, jer pozivam svakoga da pronađe ijednog pojedinca koji bi se usudio govoriti loše o meni ili mi pokazati bilo kakvo nepoštovanje. Moja kafana služila je kao stecište bezbrojnih priča i anegdota, slično kao nekada lokal Zorice Marković. Ljudi dolaze u moju ustanovu kako bi pronašli utjehu i mjesto za odmor, a ja vas uvjeravam da se nikada nisam bavio nedopuštenim radnjama poput podvođenja. Kao domaćin, ponosan sam na održavanje čistog i gostoljubivog smještajnog objekta.

Iako su Ojdanića mnogi pokušavali uplesti u sferu drevne trgovine, on oštro negira bilo kakvu povezanost s njom.

Folker otkriva da je bilo više pokušaja da ga se lažno dovede u radnje vezane uz prostituciju, ali svi pokušaji su bili uzaludni. To ukazuje na to da bi se do sada sigurno suočio s posljedicama, da je postojao bilo kakav dokaz protiv njega, što ga je dovelo do ovog zaključka.

Situacija postaje drugačija kada pojedinci dovedu neukrotivu djecu zbog ograničenja susreta u Beogradu. Nisam dužan davati objašnjenja niti preuzimati odgovornost za takve situacije. Međutim, dolazi do primjetne promjene. Mlađa generacija sada se otvoreno sastaje u hotelima i na raznim lokacijama, ne osjećajući više potrebu prikrivati ​​svoje aktivnosti izbjegavajući barove izvan grada.
Folker nikada nije bježao od razgovora o osobnim iskustvima, otvoreno priznajući da je kroz život istraživao širok spektar zanimanja.

Moje upoznavanje s istospolnim iskustvima dogodilo se kad sam odlučila istraživati, ali sam brzo shvatila da mi je ugodnije preuzeti vodstvo nego biti podložna. U takvim odnosima ključno je biti asertivan, a ne pasivan. Kao što je Era svojedobno izjavio u intervjuu za Republiku, bolje je biti inicijator nego biti primatelj. Međutim, Era je također priznala da ipak preferiraju veze s osobama suprotnog spola.

Upuštanje u intimne odnose s muškarcima dodatno je iskustvo, ali ono postiže veću razinu zadovoljstva kada se podijeli sa ženom. Jednostavno ne postoji ništa što se može usporediti s prisutnošću i vezom pronađenom sa ženom.

Oglasi - Advertisement