Nakon što je stekao slavu kao voditelj “Paklene kuhinje”, kuhar Saša Mišić dugo je bio izvan javnosti. No, njegova osobna previranja počela su 2011. godine, kako prenose mediji, kada ga je supruga napustila, prepustivši mu brigu o njihovo troje male djece.

Mediji su 2011. godine otkrili potresnu životnu ispovijest Saše Mišića, kuhara iz pakla, koji je ispričao da ga je supruga napustila zajedno s njihovo troje djece.
Već nekoliko mjeseci preuzimam odgovornost samohranog oca svoje troje djece. Moja supruga Katrin teško se prilagodila ulozi majke u Srbiji, jer se očekivanja i norme uvelike razlikuju od onih u njenoj domovini, Njemačkoj. Odlučili smo se živjeti ovdje kako bismo svojoj djeci omogućili odrastanje kakvo u Njemačkoj više nije moguće. Objasnila sam tada da uz pomoć dadilje koja je školovana odgajateljica, svim srcem i ljubavlju odgajam naše dvije kćeri i sina.

Dok je bio popularno televizijsko lice, Saša Mišić držao se uvjerenja da njegov brak ima potencijala i da će njegova supruga, s kojom je održavao komunikaciju, na kraju shvatiti da im je u interesu da se pomire i vrate na obiteljsko imanje. Ritopek.

U iznenađujućem preokretu tri godine kasnije intervenirao je Centar za socijalni rad koji je Saši oduzeo djecu i skrbništvo dodijelio njihovoj majci Katarini Grujning.
Odvjetnik koji zastupa bivšu gospođu Mišić uvjeravao je da svi dokazi predočeni sudu, uključujući i one dobivene od gospođe Katrin i članova obitelji gospodina Mišića, koji aktivno podržavaju bivšu snahu, pokazuju Sašino navodno kršenje zakona. fizičku i psihičku dobrobit svoje djece.

Saša Mišić organizirao je prosvjed ispred “Crkve Uzašašća” uz podršku nekoliko stotina građana tražeći povratak svoje djece, što je izazvalo naknadni odgovor.

Tom je prigodom istaknuo kako je slovenska bit u nama ta koja proradi kad se dogodi teška nepravda. Naš cilj okupljanja bio je moliti molitve i prezentirati točan prikaz javnosti.
Završetak pravne bitke koja se vodila unutar obitelji ostao je skriven od očiju javnosti. Saša Mišić se, kao odgovor, povukao iz javnosti i, koliko nam je poznato, dobio još petero djece s neotkrivenom ženom.

Na temelju zapažanja s platformi društvenih medija, čini se da je ozloglašeni “kuhar iz pakla” i dalje aktivno uključen u svijet kulinarstva i izvlači zadovoljstvo iz umjetnosti kuhanja.

Društvena mreža Instagram vrlo je angažirana i održava svoju jedinstvenu emisiju pod nazivom “Ognjište” po kojoj se izdvaja od ostalih.

Neki od kratkih videa nose naslove kao što su “Kuharičine kulinarske kreacije tijekom konobarevog sna”, “Moj jedinstveni začin začinjavanja” i “Zanemareni monarh zime”. Ovi videi skupili su desetke tisuća pregleda. Zaljubljenici u kulinarstvo i dalje se dive njegovim odvažnim receptima i korisnim prijedlozima, a primijetili smo i da je na Instagramu svom imenu i prezimenu pridodao počasno “hadži”.


I danas je zadržao duhovitost i šarm kuhara, unatoč nešto mršavijem i sijedom izgledu, dok istražuje Srbiju u potrazi za pravim srpskim receptima.

Oglasi - Advertisement