Tijekom nedavnog zagrebačkog koncerta, Aleksandra Prijović iskoristila je trenutak da se izravno obrati majci Filipa Živojinovića, podijelivši svoje misli s pozornice.

Aleksandra Prijović, talentirana i uspješna mlada pjevačica, nedavno je završila svoj peti i posljednji ovogodišnji koncert u Areni Zagreb. Kao i uvijek, Prija je svojoj publici priuštila nezaboravnu večer ispunjenu senzacionalnim nastupima posebnih gostiju. Na posljednjem koncertu iznenadila je sve pozvala još jednu talentiranu pjevačicu da joj se pridruži na pozornici. Energija u areni bila je električna, kao i na svakom njezinom koncertu. Kako se noć bližila kraju, Prija je iskoristila trenutak da izrazi zahvalnost Zorici, Filipovoj majci, što je na svijet donijela tako nevjerojatnog sina.
U završnim trenucima koncerta, preplavljenim ogromnim emocijama, Aleksandra je iskoristila trenutak da izrazi svoju zahvalnost publici, te joj se još jednom od srca zahvalila.

“Nemam riječi. Skoro je nemoguće opisati dubinu svojih emocija u ovom trenutku. Vječno sam vam zahvalna. I ja vas volim više nego što se riječima može opisati”, rekla je, usmjerivši pažnju na Zoricu.
Prija je kroz suze izrazila zahvalnost na nepokolebljivoj podršci obitelji, uključujući Zoricu, Filipovu majku. Priznala je da ovako nešto sama nikada ne bi mogla postići i zahvalila se Zorici što je rodila najboljeg sina na svijetu. Dok su mnogi pojedinci posvetili svoje srce i dušu tom cilju, Prija je istaknula da je Filip, Zoričin sin, odigrao ključnu ulogu u vjerovanju u nju i njihovu zajedničku sposobnost da postignu veličinu. Prija se zahvalila mami, tati, baki, djedu i svima ostalima koji su pridonijeli, priznajući da bi nekoga mogla nenamjerno izostaviti zbog silnih emocija.

Oglasi - Advertisement