Mediji su objavili video koji navodno prikazuje vozilo kojim je oteta Vanja Đorčevska.

U 07:55 sati uočeno je da dva vozila za koja se pretpostavlja da sudjeluju u ovom kriminalu prolaze kroz naselje Vizbegovo. Napominjemo da je Vanja otmica prijavljena u 7.20 sati istog dana.

U krugu vozila Citroen, u kojem se Vanja navodno nalazila, mogu se uočiti dvije osobe. I vozač i suvozač imaju crne kape na glavi. Posebno je odsutan iz unutrašnjosti automobila bilo koji putnik na stražnjem sjedalu. No, kako se navodi, iznad prtljažnika vidljiv je bijeli predmet koji podsjeća na torbu.

Samo da znate, u neposrednoj blizini Brazde, sela u kojem je pronađeno Vanjino tijelo, nalazi se selo Višbegovo.

U 9:37, točno sat i 42 minute kasnije, vozilo je zapaljeno, kako je već rečeno. Video snimka bilježi jasan oblak dima koji izvire iz okoline gdje je vozilo otkriveno u plamenu. Naime, njezino beživotno tijelo otkriveno je u neposrednoj blizini ovog područja.

Video pogledajte ovdje—–>>>https://www.facebook.com/61552379591530/videos/383388674111438/

Tri osobe optužene za otmicu i ubojstvo priznale su svoje zločine. Prema njihovom priznanju, Vanju su lišili života oko 10 sati, nakon čega su je zakopali, a nakon toga zapalili vozilo.

U ponedjeljak, 27. studenoga, oko 7.20 Vanja je krenula u školu, no nažalost nije stigla. Tek desetak minuta kasnije postala je nedostupna, zbog čega je njezina zabrinuta majka prijavila nestanak kćeri. Odmah je organizirana temeljita i opsežna potraga koja je trajala do nedjelje, 3. prosinca. Tijekom ove potrage policija je otkrila Vanjino beživotno tijelo u dvorištu sela Brazda, koje se nalazi na periferiji Skoplja. Igrom slučaja, na istom mjestu pronađeno je i vozilo marke Citroen kojim su osumnjičeni izvršili otmicu. Ovoj potresnoj tragediji prethodilo je ubojstvo Panče Žežovskog, 74-godišnjaka, čija se prerana smrt, kako je otkrila istraga koja je u tijeku, pripisuje dugu od 500 eura.

Jedna od osoba uhićenih u vezi s otmicom bio je otac djevojčice, koji je navodno imao odgovornost otkriti otmičarima trenutke samoće djevojčice. Ljupčo Palevski, za kojeg se vjeruje da je orkestrirao i izvršio ubojstvo, u utorak je priveden u Turskoj.

Oglasi - Advertisement