Trenutno Novak Đoković pokazuje svoju dominaciju na Australian Openu. Ipak, mnogima nije promaknulo da na tribinama nema njegove supruge Jelene Đoković, što neminovno pokreće razgovore o stanju u njihovom braku.

Jelena je svoje razloge zašto ne putuje u Australiju podijelila na društvenoj mreži X koristeći emotikone knjiga i olovki. Mnogi su zaključili da je njezina nemogućnost dolaska na drugi kraj planeta posljedica odgovornosti prema djeci i školi, što je sasvim razumljivo.
Nešto više od desetljeća Novak i Jelena Đoković su u bračnoj zajednici, au emisiji Tko sam tebi, što sam sebi, Jelena je otvoreno razgovarala o bračnim kušnjama i nedaćama uz slavnog tenisača.

Jelena je rekla da je jedan od izazova s ​​kojim se susrela bio dugotrajan proces prilagodbe i mirenja s činjenicom da je u braku s “povijesnom osobom”, te na kraju otkrila svoje mjesto u toj zajednici.

Kako prenose domaći mediji, Jelena Đoković je u tri navrata donijela odluku da napusti Novaka, što je dalo naslutiti da razmišlja o tome. Kako bi prebrodili izazove u svom braku, potražili su vodstvo i mudrost ni manje ni više nego Novakove majke Dijane.

Prema izvoru za “Scandal!”, Jelena nikada nije razmišljala o trajnom raskidu veze, iako je bilo trenutaka kada je teško podnosila Novakove neuspjehe i trenutaka kada se on povlačio u svoj svijet, ostavljajući nju zarobljenost bez ikakvog jasnog osjećaja. riješenje.
Ne samo da je morala uskladiti odgovornosti kao što su vođenje kućanstva, odgoj djece, ispunjavanje bračnih dužnosti, nadgledanje zaklade i rješavanje poslovnih pitanja, nego je također morala nositi težinu Novakovih trijumfa i neuspjeha, kao i njegov izazovni lakat ozljede, što se pokazalo kao najteže razdoblje za obojicu. Tijekom tog vremena Novak je doživio niz poraza i suočen s oštrim kritikama mnogih. Shrvan pritiskom javnosti, povukao se u sebe, ne znajući kako se nositi. Jelena ga je neumorno pokušavala uzdići, provodeći nebrojene dane i noći u razgovorima, tražeći način da ga vrati na put uspjeha. Međutim, u tom trenutku nije imao snage da nadvlada svoje borbe. Jeleni se to jako odrazilo i natjeralo je na tešku odluku kako bi ga izvukla iz njegove države. Jasno je rekla da će otići i neće se vratiti dok ne vidi povratak starog Noleta. Prema izvoru, ovaj izvor podrške odigrao je ključnu ulogu u pomaganju Novakovom i Jeleninom braku da izdrži izazove s kojima su se suočavali.
Prepoznajući nadolazeći problem, Diana je odigrala ključnu ulogu u pronalaženju rješenja. U tom razdoblju pružala je neizmjernu podršku Jeleni, pomagala joj je u čuvanju djece i drugim obavezama, a svakodnevno joj je upućivala riječi ohrabrenja. Kroz suze bi ponavljala: “Ostani jaka, ne daj se. Mi žene imamo moć savladati svaki izazov. Samo budi uz svog muža i sve će se srediti. Žena je temelj obitelji, a ako ona posrne, sve se raspada. Mogu samo zamisliti s kakvim sam se teškoćama suočavala dok smo još iznajmljivali, žonglirajući s mužem, djecom i borbom za preživljavanje. Fokusirao sam se na to da obitelj ostane ujedinjena i da svi zajedno prebrodimo ova teška vremena ”, navodi izvor njezinog srdačnog savjeta.

Srećom, Jelena je poslušala Dianine upute, au kasnijem dokumentarcu Novak je i sam priznao da ga je upravo Jelena spasila, nadahnuvši ga da se uzdigne i potraži utjehu u prirodi, mudrim razmišljanjima i vjeri. Jelena je uspješno transformirala Novakov način razmišljanja, emocionalno ga učvrstila, a kao ujedinjena fronta trijumfirali su nad svim preprekama i ispali još otporniji nego prije.

Oglasi - Advertisement