Jovana Cvijanović, talentirana mlada pjevačica poznata po gostovanju u reality showu “Elita”, nedavno se osvrnula na vezu s kolegom Peđom Medenicom, oštro opovrgnuvši sve tvrdnje o aferi. Međutim, samo dva dana kasnije, njezini sustanari u Bijeloj kući razotkrili su njezinu prijevaru, što ju je navelo da prizna istinu.
U večerašnjoj epizodi “Suđenja tjedna” priznala je otkrivši da je u početku davala lažne podatke. Otkriveno je da se s Nevernim medenicom prvi put susrela još kao maloljetnica.
Tijekom svoje mladosti gajila sam duboku naklonost prema njemu kao pojedincu, unatoč činjenici da me prevario lažnim izjavama ljubavi. Putevi su nam se ukrstili u Tršiću, gdje smo razmijenili kontakt podatke. Pozvao ga je na nastup, što nas je naposljetku odvelo u njegov stan, gdje smo imali intiman susret. Tek kasnije sam saznala njegov bračni status.
Nakon što sam proveo online pretraživanje, otkrio sam da je bio uključen u predano partnerstvo u trajanju od 15 godina, tijekom kojeg nisu imali djece. Moram priznati da sam se uključio u neku istragu u vezi s njim. Naša veza mi se činila kao iskrena ljubav; naši su razgovori bili neprestani, a on je izrazio svoju ljubav prema meni. Nakon dvije godine imao sam priliku upoznati njegovu suprugu kada mi je osigurao karte za svoj nastup. Unaprijed me upozorio da će biti prisutna žena, a kad sam je ugledao, poželio sam da me tlo cijeloga proguta. Čak mi je posvetio pjesmu “Ne lupaj mala”, što je jasan dokaz naše povezanosti. Sve se to dogodilo kada sam imao samo 21 godinu. Nije mi se javio tri dana nakon toga, navodeći probleme sa želucem, a nakon toga smo prekinuli našu vezu. Suzdržat ću se od elaboriranja prirode naših intimnih susreta. Moji roditelji su bili krajnje zgroženi kada su saznali za našu umiješanost, kako je rekla Jovana.
Bitno je napomenuti da je Jovana ranije bila u ljubavnoj vezi sa MC Stojanom, protiv kojeg je iznijela nekoliko optužbi. Medijski najraspravljanija optužba bila je njezina sumnja da bi mogao biti biseksualac jer je tvrdila da je tražio nekonvencionalne aktivnosti u spavaćoj sobi. Međutim, MC Stojan je opovrgnuo njene tvrdnje.

Oglasi - Advertisement