Nakon sudske presude u korist očevog skrbništva, Severina se bez straha obratila medijima iznijevši svoje misli i stavove.

Najviši sudski dužnosnici donijeli su svoju odluku. Bez ikakvog osobnog znanja ili interakcije s mojim djetetom, koje posjeduje vlastitu individualnost i način razmišljanja, donijeli su svoju presudu. Deset dugih godina trpio je muke koje mu je zadavao pravni sustav, a ja sam to trpio uz njega.

Traženje pojašnjenja u vezi s bilo kakvim odstupanjima od odgovarajućih pravnih protokola od strane Vrhovnog suda, posebno onih koja su u suprotnosti s utvrđenim postupcima Ustavnog suda, nije prikladno. Neumorno ću se zalagati za prava svog djeteta koje njegujem i štitim od navršenih 20 mjeseci.

Nepravedno je tretirati svoje dijete kao puku robu ili sredstvo za pregovaranje. Sadašnji raspored, koji ograničava posjete utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati, kao i svaki drugi vikend, nevjerojatno je ograničen i nepravedan.

Moje dijete, za razliku od svog oca, trenutno živi i školuje se u Zagrebu. Zaista je obeshrabrujuće svjedočiti nepravednom tretmanu nametnutom nedužnom djetetu u ovoj naciji, ometajući moju sposobnost da slobodno izrazim svoje misli bez bojazni da ću izazvati uvredu.

Oglasi - Advertisement