Nakon što je 49 dugih dana razdvojen, Ohad Munder, devetogodišnji dječak, jučer se konačno ponovno ujedinio sa svojim ocem. Ovo je bio prvi put da su se vidjeli otkako je njegov otac pušten iz Pojasa Gaze.

Kako prenosi Daily Mail, u videu koji je objavio Schneider Medical Center može se vidjeti dječak kako trči niz hodnik i skače u zagrljaj svog oca.

Jučer je Ohad pušten iz zatočeništva zajedno s majkom Keren Munder koja ima 55 godina i bakom Ruti Munder koja ima 78 godina. Nažalost, Rutin suprug Avraham Munder nije uspio biti pušten iz Gaze.

Video pogledajte na linku ispod

Potresan snimak iz Izraela: Dječak (9) trči ocu u zagrljaj nakon što ga je oslobodio Hamas. Bio zarobljen s majkom i bakom – N1 (n1info.ba)

Tijekom liječničkog pregleda dječak je promatran kako šeta hodnicima pedijatrijske bolnice. U njegovoj pratnji bilo je još troje djece i četiri majke, svaka na vlastitoj liječničkoj procjeni.

Prema priopćenju koje je objavio dječji medicinski centar Schneider, većina izraelskih talaca koje je Hamas jučer oslobodio navodno je u “dobrom zdravstvenom stanju”.

Nakon obavljenih prvih procjena, liječnici su izvijestili da su pacijenti dobrog zdravstvenog stanja, navodi se u priopćenju.

Oglasi - Advertisement