Tijekom partyja britanskog Voguea Rita Ora pojavila se u haljini koja je bila potpuno prozirna. U nastojanju da zadrži svoju skromnost, koristila je ukras za skrivanje grudi.

Pjevačica iz Velike Britanije, podrijetlom iz Albanije, ovoga se puta namjerno potrudila privući pozornost na sebe. Pojavila se u golišavom izdanju i osigurala da su sve oči bile uprte u nju.

Tijekom događanja, pjevačica je napravila hrabar modni odabir odjenuvši crnu haljinu koja je bila potpuno prozirna. Ispod haljine nosila je donje rublje u boji kože, prepuštajući malo toga mašti. Dva su cvijeta pažljivo ušivena na tkaninu kako bi joj prekrila prsa.

Žena je imala dodatak oko vrata, a dio lica bio joj je skriven prozirnim materijalom. Kosa joj je bila skupljena u konjski rep i nosila je neukrašene crne štikle.

Rita u posljednje vrijeme veliki naglasak stavlja na isticanje svoje dobro zategnute građe kroz odabir garderobe. Čini se da preferira prozirnu odjeću koja ističe njezinu figuru.

Pjevačica se i ranije pojavljivala na tom događaju u prozirnoj odjeći, što se moglo vidjeti tijekom proslave njezine 10-godišnjice karijere, na Pariškom tjednu mode, dodjeli British Fashion Awards i drugim događanjima.

Oglasi - Advertisement