Mitar Mirić, proslavljeni folk pjevač, oduvijek je držao određenu razinu privatnosti kada je u pitanju njegov privatni život. Unatoč tome što je već duže vrijeme u sretnom braku, kruže glasine o njegovim neurednim navikama. Ipak, vrijedi napomenuti da o svojoj supruzi rijetko govori u javnosti.

Na iznenađenje mnogih, nedavno se oglasio na društvenim mrežama i podijelio fotografiju svoje supruge Suzane Mirić, budući da se ona ne viđa često u društvu s njim u javnosti.
Podsjetimo, Mitar se prije nekoliko godina upleo u skandal kada se pojavila vijest da je u ljubavnoj vezi s kolegicom Draganom Janićijević, koja je od njega mlađa čak 30 godina.

Suzana Mirić

Mitar je 2011. iskazao duboku naklonost svojoj supruzi Suzani i priznao joj izuzetno strpljenje u toleriranju. Uložio je brojne napore kako bi poboljšao njihov odnos, neprestano joj dogovarajući razne stvari i stalno se kajući i ispričavajući. Unatoč njegovom opetovanom lošem ponašanju, ona mu je stalno opraštala. Mitar priznaje da je govorio o svojoj želji za promjenom, ali se osjeća bespomoćno kada je suočen s neprestanim unutarnjim previranjima.

U tom trenutku javnost ju je prvi put bacila oko, a brojni pojedinci zapažali su njezinu zadivljujuću ljepotu i besprijekornu dotjeranost.

Oglasi - Advertisement