Pevačica Jelena Karleuša ima decenijsku karijeru i dva braka. Dok svi, pa i ona sama, pričaju o njenoj vezi sa Duškom Tošićem, poslednjih dana u javnosti se pominje i njen prvi suprug Bojan Karić. Jelena se 2004. godine udala za sina Sretena Karića.

Venčanje je obavljeno prvo u crkvi, a potom i u “Vili Jelena”, gde je pevačica nedavno gostovala na podkastu i otkrila priču o tome kako ju je zaveo, a potom ostavio nakon što ga je prevario.

„Upoznao sam Bojana Kalića nekoliko dana pred Novu godinu. Te godine sam pevao na prijemu u Čikagu. Ušao sam u hotel u Čikagu i sa karticom otvorio vrata hotelskog apartmana. Tada smo moj prijatelj Peja Govi ​​Darika i ja bili zajedno. u to vreme, on može da potvrdi. Otvorio sam vrata i… Nikada nisam video ovako nešto u životu. Od poda do plafona, do svake tezge, bile su korpe crvenih ruža. Hiljade njih. Wan.. “, rekla je Jelena, priznavši da je „izgubila svest” i da joj je Bojan na drugom sastanku poklonio telefon sa kristalom.

U istom podkastu pričala je i o krahu braka, koji se dogodio dok je spavala, “kada im je na vrata došao muškarac i rekao Bojanu da ga Jelena vara”.

“Poslije vjenčanja došao nam je čovjek na vrata i rekao Bojanu da je u vezi sa mnom. Spavao sam i Bojan mi je rekao: ‘Jelena, došao je čovjek na vrata i rekao da je u vezi sa mnom. . Ako se zaljubim u tebe, a ti želiš da se razvedeš od mene i da mu daš dijete, hajde da ustanemo i vidimo šta se dešava!”

Jelena je rekla da je pokušala Bojanu da objasni da je sve dogovoreno, ali je on spakovao stvari i izašao iz stana. Brak je razveden nekoliko meseci kasnije, a o Bojanu se pričalo tek nakon njegovog ponovnog braka sa prelepom Masom.

Oglasi - Advertisement