Bivša supruga Ace Lukasa već dugi niz godina druži se sa pevačicom Anom Nikolić, sa kojom ima ćerku, dok je Sonja Vuksanović u pismu objavljenom na Instagramu nasmejalo je mnoge, a komentare na društvenim mrežama preplavili su komentari. .

Podijelila je šaljivu objavu u kojoj je pisalo “Kontaktirajte me, treba mi 100.000 eura”, a od druge osobe nije bilo odgovora, odnosno provjerila je poruku ali se ništa nije dogodilo.

Anna se nasmijala postupcima svoje prijateljice i podijelila je pisma o svojoj priči. Šalu se dopalo i njihovim fanovima, koji su požurili da komentarišu.

Ana se nedavno ponovo našla u centru skandala nakon što je javno napala bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu. Pevačica je posle meseci ćutanja objavila poruku u kojoj je Rasta nizao uvrede na njen račun, ali je, kako je napisano, sve izbrisala na intervenciju bivše svekrve. Nedavno je progovorila o aktuelnim problemima u svom životu, a razgovarala je i o svom javnom skandalu sa bivšim mužem.

“Rasta i ja smo uvek bili u istoj, normalnoj vezi, imali smo dete i tako je trebalo da bude. Nisam imala oca i radila sam šta su Stefan i Tara hteli. Ponekad, kada je on grub , on ode u feed, a ja malo sklonim feed i tako dalje”, rekla je tada pevačica.

Oglasi - Advertisement