Kori Rockwell, 38-godišnjakinja koja je nekoć tvrdila da nema nikakve vještine ili obrazovanje, sada se može pohvaliti godišnjim prihodom od 160.000 dolara, nadmašujući prihod mlađih liječnika. Njegovo zanimanje rudara pokazalo se unosnijim nego što se očekivalo.

Nakon što je dulje vrijeme besciljno lutao, doživio je osjećaj da je zalutao i zatvoren. Korijev pokušaj da osigura posao u obližnjoj trgovini mješovitom robom pokazao se neuspješnim, što je dodatno pogoršalo njegov osjećaj zarobljenosti. No, tračak nade pojavio se kada mu se ukazala prilika da radi kao rudar.
Prema Daily Staru, izvješće navodi da sam bio potpuno izgubljen i nesiguran u svom budućem smjeru.

Bez ikakvog formalnog obrazovanja, tržišnih vještina ili osobnih obaveza kao što su romantični partner ili dijete, bila sam itekako svjesna da bi ostanak u Los Angelesu rezultirao traćenjem mog postojanja.

Nakon što je postigao golem financijski uspjeh i stekao popularnost na TikToku, rudar sada dokumentira svoj svakodnevni rad na platformi. Međutim, značajan izbor natjerao ga je da iza sebe ostavi privlačnost i uzbuđenje Los Angelesa. Agencija za rudarstvo produljila je šestomjesečnu ponudu za posao u udaljenom gradu koji se nalazi 1000 kilometara udaljenom Nevadi. Ondje marljivo radi zadnje četiri godine.

Prema vlastitoj izjavi, voli se baviti napornim poslovima i ponosno tvrdi da se često nađe u ulozi najprljavijeg pojedinca unutar granica rudnika.

To što sam rudar odigralo je presudnu ulogu u očuvanju mog života.

Zarađujući osnovnu cijenu od 37 USD po satu, osoba koja je živjela u Los Angelesu također ima potencijal dobiti dodatni bonus do 30 USD po satu.

Naknada je sasvim zadovoljavajuća, s najvećim godišnjim prihodom koji sam primio od ukupno 160.000 dolara.

Njegova najveća zarada dolazi od odgovornosti za detoniranje eksploziva.
Rad u rudniku može biti nevjerojatno opasno zanimanje, prepuno brojnih opasnosti. Potencijalne opasnosti kreću se od vrele vode koja neočekivano šiklja iz zidova do stalnog rizika da vas udare krhotine koje padaju, što ga čini krajnje zastrašujućim iskustvom.

Unatoč financijskim pogodnostima, od njega se traži da radi u zahtjevnim 12-satnim smjenama, naizmjenično svaki tjedan, kako bi ostvario željenu zaradu.

Od ranih sati u 6 ujutro do večeri kada mu smjena završava u 18 sati, on ostaje uronjen u dubine podzemlja, obavijen tamom.

Prema riječima rudara, po dolasku kući on je potpuno psihički, fizički i emocionalno iscrpljen, do te mjere da bez problema može spavati 20 sati bez ikakvih poteškoća.

Oglasi - Advertisement