Ove su osobe u javnosti poznate po svom besprijekornom izgledu, ali je li njihova stvarnost uistinu bajkovita?

Srpske pjevačice oglasile su se na društvenim mrežama i otkrile svoj prirodan izgled bez šminke. No, teško je ignorirati sumnju da su na fotografije stavljeni filtri prije nego što su objavljene u javnosti.
Ivan Gajić u emisiji Puls Srbije na Kurir TV ugostio je dvoje gostiju, Mariju Vitez, dizajnericu i stilistkinju i dr. Nemanju Petrovića, stručnjaka za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju. Liječnik je nastavio s analizom njihovog fizičkog izgleda.

Milica Todorović je ime koje mi pada na pamet.

Milica ima izuzetno lijep ten, iako vrijeme neminovno čini svoje. Zanimljivo je da njezinu mladolikost nadopunjuje njezin ten, što ima veliki značaj. Zanimljivo, često se uhvatim kako tim pacijenticama govorim da izgledaju mlađe bez šminke, jer se čini da šminka naglašava znakove starenja koji su vidljivi na njihovom tenu. Pogotovo kada netko ima besprijekoran ten poput Milice, vidljivo je da je podvrgnuta vrlo malo estetskih zahvata. Dok nagađam, moguće je da je povećala nos, usne, a možda čak i jagodice. Ipak, pogled na nju nenašminkanu je nedvojbeno ugodan.
Viki Miljković dobro je poznato ime estrade.

Kako ulazimo u tridesete, naša koža ima tendenciju laganog tamnjenja, što potiče upotrebu šminke za postizanje svjetlijeg tena. To daje profinjen i sofisticiran izgled, povećavajući našu cjelokupnu eleganciju. Međutim, važno je uočiti prisutnost nazolabijalnih bora, koje su prirodne crte lica koje se razvijaju tijekom vremena. Iako nastojimo minimizirati pojavu ovih linija, njihovo potpuno brisanje drastično bi promijenilo nečije lice.
Indira Radić dobro je poznato ime glazbene industrije.

Njen dolazak nije imao značajniji utjecaj na mene. Jedva da smo osobno komunicirali, tako da je bilo malo prilika za promatranje bilo kakvih promjena. Iako sumnjam da nešto namjerava, to ostaje neprimjetno. Čini se da se lako skriva, kao što sam već spomenuo. On odiše osjećajem samopouzdanja i pospanosti, zrači pomlađenom aurom.
Seka Aleksić nadaleko je priznata i poznata.

Sekina transformacija je zaista bila nevjerojatna, au mojim očima sada je još zanosnija nego kada nas je prvi put osvojila svojom hit pjesmom “Crno i zlatno”. Čini se da je njezina ljepota procvjetala, osobito na njezinom blistavom licu. Jasan je oblik trokuta prema gore koji odiše mladolikošću. Čini mi se da je možda povećala jagodice i usne, a možda čak i bradu, iako je moguće da su joj brada i nos ostali nedirnuti.
Ime Rade Manojlović nadaleko je poznato i priznato.

Kada analizirate širu sliku, postaje očito da je rad ostao relativno dosljedan. Njezin fizički izgled uglavnom je ostao netaknut, s izuzetkom promjena na usnama. Iako je moj nos možda malo drugačiji, bila je to manja prilagodba. Ipak, najuočljivija i najugodnija transformacija kod Radi, iako trenutno nevidljiva, je poboljšanje njezinih zuba.
Ime Anabela Atijas.

Ona posjeduje bitne kvalitete koje pacijenti traže. Njezine jagodice i linija čeljusti su istaknute, dok se čini da su joj usne suptilno poboljšane, ali i dalje zadržavaju prirodan izgled. Možda netko tko nije upoznat s ovom industrijom možda neće ni primijetiti izmjene. Međutim, svaki njen aspekt utjelovljuje željeni ishod za određene pojedince koji žele promijeniti svoje karakteristike lica.
Ceca Ražnatović

Ceca je, za razliku od dosadašnjih javnih osoba koje ste prikazivali, kroz godine doživjela značajne transformacije u svom izgledu. Nedavno sam slučajno naletio na njen video iz devedesetih, a izgleda potpuno neprepoznatljivo. Njezino se lice čini malo izduženijim, što ukazuje na mogućnost nekih poboljšanja čeljusti. Međutim, evidentno je da su sve te preinake izvedene na način da se održi cjelokupni sklad. Kada se odlučite za opsežne modifikacije u srednjoj trećini lica, potrebno je pozabaviti se i donjom trećinom. Ceca je uspjela postići osjećaj ravnoteže u svojim transformacijama. Samim time, njezin sadašnji izgled je skladan, no nedvojbeno je da su oblik njezina lica i karakteristične crte koje je imala 90-ih i 2000-ih doživjeli potpunu reviziju.

Oglasi - Advertisement