Barbara Bobak postala je poznata preko noći, ali je trenutno jedna od najpopularnijih mladih pjevačica na našoj estradi.

Pevačica je rođena u Futogu, mestu koje često pominje u medijima. Uvek je sa ponosom isticala odakle je i da je njen dom i dalje u ovom mestu zvanom Vojvodina. Kada je Barbara rekla roditeljima da će izaći na scenu, oni su priznali da imaju određenu dozu straha.

– Pa mi se plašimo tog stila života, pijanih, drogiranih gostiju, raznih agresivnih muškaraca, nezaštićenih stvari, daleko je to od nas… Plašimo se svačijih poroka, mislim, svega, svi znamo da je to takav dio, ali hvala Bogu radila je posao koji je radila, radila je, pa svadbe i te proslave, neke su malo višeg nivoa, bili su na bini, bili su skriveni, bilo je sedam ili osam ljudi, da ne spominjem, jedan na jedan, klavijaturistu i nju, pa nisam dozvolio, ali sam morao prihvatiti da je to njena odluka. Znam da je oduvek bila u tome, i mislio sam, neka ostane koju godinu, neka zaradi malo, neka proba malo, pa ce proci, pa cemo uraditi nesto drugo, ali evo ga , hvala Bogu, postala je opsesivna stvar – iskreno je rekla tata Saša.

U domu mladog pevača vladala je harmonija, ali nije uvek bilo tako i bilo je potrebno mnogo odricanja i odricanja. Dok je Barbara bila mala, njen otac je često bio odsutan od kuće.

Oglasi - Advertisement