Duško Đorđević (32), zvani Mosa, iz Velikog Gradišta, poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je njegov automobil završio u zaleđenom Dunavu.Njegova porodica i prijatelji su shrvani i oglasili se na društvenim mrežama da se oproste od njega. . Mrežne i dirljive poruke.

Da podsetim da se nesreća dogodila juče u 8.30 u selu Ostrvo, nekoliko kilometara udaljenom od Velikog Gradišta, kada se pokojnik spremao da dopliva do Časnog krsta). Podrazumijeva se da je vozač prilikom naglog skretanja zbog nedovoljne brzine prešao iz desne trake u lijevu i na kraju pao u rijeku.

Duškov brat M.S. je uz svoju fotografiju objavio potresnu poruku i napisao nekoliko tužnih riječi.

– Prebrzo brate moj! počivaj u miru! Uvek ću čuvati uspomenu na tebe u svom srcu! Hvala što ste mi pružili nezaboravno djetinjstvo. Zajebi svoju sudbinu – što je, inače, postao pre dve godine kada je kao nastavnik u novosadskoj osnovnoj školi na svom Instagram profilu objavio fotografiju učenika koji drži tri prsta u središtu skandala. i napisao: “Srpu moj!”

Tada je njegov postupak izazvao pometnju među roditeljima i čitavim društvom. Danima se pisalo o njemu i njegovim postupcima, pa je direktor te škole suspendovao nastavnika i pokrenuo disciplinski postupak protiv njega. U to vrijeme oglasilo se i Ministarstvo prosvjete.

Mnogi prijatelji su se oprostili od Duska, napisao je jedan od njegovih prijatelja.

– Hvala vam što ste deo vašeg života! Nikad te neću zaboraviti, čekaj me na piće kao i do sada – napisao je mladić, dok je devojka napisala:

– Mošu, prijatelju naš… Ne mogu da verujem da te nema. Počivaj u miru, naš ljubazni Mosso.

Đorđević je preminuo na licu mesta, a obdukcijom koju je naložilo tužilaštvo u Velikom Gradištu biće utvrđeno da li je poginuo u nesreći ili se utopio nakon sletanja u Dunav. Njegov prijatelj, koji je vozio džip BMW, je povređen i prebačen je u požarevačku bolnicu.

Istraga je u toku i otkriće se svi detalji ove užasne nesreće.

Oglasi - Advertisement