Svojim uvijek prisutnim osmijehom i zaraznom pozitivom, simpatična pjevačica Dada Mešaljić osvaja online svijet svojom živopisnom prisutnošću na društvenim mrežama. Nažalost, postaje meta pogrdnih komentara.

Unatoč sklonosti da govori ono što misli, Mešaljić se često osvrće na ovakve prozivke i odgovara istom mjerom, kao što je nedavno učinila kada ju je netko nazvao “najvećom bosanskom sramotom”.

S osmijehom i utješnim tonom pjevačica je samouvjereno izjavila: “Srećom, situacija koja je u pitanju ne čini se značajnim problemom, pogotovo imajući u vidu da sam spreman preuzeti odgovornost. Vrijedno je napomenuti da je moje sudjelovanje u prestižnoj lokalno glazbeno natjecanje priskrbilo mi je značajnu i vjernu bazu obožavatelja.

Pojedinci tvrde da je video koji je podijelila Dada Mešaljić izazvao reakciju, navodeći pojedince da povjeruju da je jedina briga Bosne borba jedne djevojke koja se bori za život, zanemarujući sve druge goruće i značajne probleme.

Ključna stvar koju treba uzeti u obzir je da ova izjava potkopava značaj trenutne teme i sugerira da bi pozornost trebalo preusmjeriti negdje drugdje. Dada Mešaljić nedavno je srdačno odgovorila na primjedbe koje je dobila na račun svoje uloge majke svojoj kćeri.

Oglasi - Advertisement