Neizbrisiv trag Severinine osobne izvedbe ostaje urezan u kolektivnom sjećanju svih koji su joj svjedočili, jer je hipnotizirala publiku i nastavlja biti predmetom diskursa i nakon niza godina. Nesumnjivo, vrhunac kontroverze dogodio se 2004. godine.

U svibnju je procurio spektakularan video u trajanju od 11 minuta koji prikazuje njezinu ljubavnu vezu s hrvatskim poduzetnikom Milanom Lučićem. Događaj se dogodio dok je još bila zaručena za Srećka Vargeka, od kojeg se nakon kraćeg razdoblja razišla.

Godine 2000. Severina i Lučić zaputili su se na romantično putovanje preplavljeno ljubavlju i ekstravagantnim izlascima. Dobronamjerni poduzetnik pjevačicu je bogato darivao, među kojima je, kako se nagađalo, i konj od kojeg se ona na kraju odlučila rastati prodavši ga.

Iako glasine o njihovom videu i dalje kruže, čini se da se nitko nije udostojio pitati o sadašnjem izgledu njezinog bivšeg dragog pratitelja. O njegovom trenutnom imidžu doznali su i hrvatski mediji, a u nastavku pogledajte Milanov trenutni izgled:

Oglasi - Advertisement