Bivša srpska košarkašica Milica Dabović pre nekoliko meseci iznenadila je sve kada je najavila da će otvoriti nalog na sajtu za odrasle “Onlyfans” i tamo prodavati svoje golišave fotografije.

Milika nikada nije krila da je svojevremeno finansijski “dotaknula dno” i da je jedva sastavljala kraj s krajem. Svoju staru odjeću počela je prodavati putem društvenih mreža i sada je našla samo dvije poznate ljepotice koje su joj pomogle.

Malo ko zna da je u tom periodu najveću podršku dobila od aktuelne pevačice Aleksandre Prijović i manekenke Sofije Milošević. Kupili su veliki deo garderobe, a Milika je kasnije Aleksandru nazvala svojom “lepom vilom”.

„Sofija mi je zaista ulepšala dan. Kontaktiralo me je mnogo samohranih majki i pitalo da li mogu da pomognem i njima da uzmem neki procenat. Kao što su druge žene pomogle meni, želela sam da pomognem i njima, pa sam i njih uključila. .Sofija me je spontano pitala sta prodajem i da li moze da kupi.Rekao sam joj da nemam nista za nju i nije navikla na to onda je zamolila da joj posaljem sta imam.Tada je rekla šta da radim. „Dao sam joj. Pitao sam je da li me zeza, a ona je rekla da nije. Rekla sam joj da ću umrijeti srećna – ispričala je tada Milika.

“Posle Aleksandre me je totalno oduvala. Pa pogledaj ko te zove, ko ti pomaže u životu. Samo me je ostavila bez teksta”, dodao je bivši košarkaš.

Oglasi - Advertisement